1 Iunie de poveste pentru Medana. Iubita lui Alin Oprea, surprinsă în cel mai frumos fel de îndrăgitul artist. ”Un cadou dosebit”

1 Iunie de poveste. Așa poate fi descrisă prima zi de vară pentru Alin Oprea și frumoasa lui iubită. Îndrăgitul artist și iubita sa au petrecut Ziua Copilului în cel mai frumos fel, retrăind, alături de copii, bucuria copilăriei.

02 iun. 2022, 13:13

1 Iunie nu ar trebui să fie considerată doar Ziua Copilului, ci și ziua părinților, pentru că alături de micuții de toate vârstele, părinții retrăiesc și ei, parcă, bucuria și inocența copilăriei. Acesta a fost și cazul Medanei și al lui Alin Oprea. Cei doi s-au bucurat ca doi copii de această ziua superbă și și-au reamintit cu drag de clipele deosebite și speciale din copilărie.

Alături de copiii Medanei, pe care Alin Oprea îi iubește ca pe propriii lui copii, artistul și frumoasa lui iubită s-au bucurat de o zi pe cinste. Împreună, împliniți și fericiți, așa cum îi găsim mereu, aceștia au savurat din plin ziua de 1 Iunie.

Și, așa cum simpaticul artist ne-a obișnuit de fiecare dată, nu au lipsit nici surprizele. Ca un bărbat galant și atent, Alin Oprea le-a bucurat sufletele frumoasei sale iubite și copiilor cu un cadou de suflet. De altfel, plină de fericire, tânăra a povestit, în exclusivitate pentru Româniatv.net, despre cum a decurs întreaga zi alături de cei mai importanți oameni din viața ei.

 

”Pentru noi, fiecare zi este un moment de bucurie și un prilej de a crea momente frumoase. Dar ziua de 1 Iunie are farmecul copilăriei care ne permite să ne reîntoarcem în timp și să redevenim copii măcar pentru o zi. Ideal ar fi ca sufletele să își păstreze inocenta copilăriei până la finalul vieții. Alin ne-a surprins cu un cadou deosebit, ceva dulce, niște prăjituri delicioase pentru copii, iar pentru mine un coșuleț superb cu floricele mov, la fel cum adunam eu de pe câmpuri în copilaria mea, la bunicii mei dragi. Seara am ieșit în familie la un restaurant, cu căței cu tot (Hugo, Angy și Drăgăluce) care ne-au făcut mai bogați sufletește de când i-am salvat de pe străzi”, a povestit Medana.

 

Medana, iubita lui Alin Oprea, a salvat de la moarte doi căței abandonați

Și să nu credeți că Medana ne-a povestit în zadar de patrupezii familiei, asta pentru că micuții căței ocupă un loc de cinste în sânul familiei. Ba chiar au o poveste impresionantă, după ce iubita lui Alin Oprea i-a salvat de la moarte.

O mare iubitoare de animale, Medana nu a putut să lase animăluțele în suferință, ci a decis să le adopte și să le ofere un cămin.  Acum, patrupezii sunt mai fericiți ca niciodată, sunt îngrijiți cum nu se poate mai bine și au parte de toată dragostea familiei.

 

”Angy a fost găsită lovită de mașină, cu ambele membre din fața rupte și malnutrită. Mai avea câteva ore de viață și deceda. Din fericire, am reușit să o salvăm în ultimul moment. Lui Drăgăluce, cea în rochiță roz, îi decedase stăpânul în vârstă și a fugit de acasă dorindu-și același lucru și ea, pentru că viața ei nu mai avea niciun sens fără stăpân. Timp de 5 zile nu a băut apă și nu a mâncat nimic. De cum am văzut-o m-am îndrăgostit de ochișorii ei atât de triști, care îți rupeau sufletul. Nu am luat-o de cum am văzut-o acasă, însă noaptea pe la ora 1 am început să plâng din cauza sentimentelor de vinovăție pentru faptul că nu am luat-o acasă și că va muri de foame si frig. A doua zi, am mers sa o caut, în fața unui supermarket. Toți paznicii au aplaudat și s-au bucurat enorm pentru ea. Toată lumea a încercat să-i intre în grații și cu toții îi cumpărau conserve speciale pentru căței, dar refuza categoric orice ajutor. Din fericire de când am adus-o acasă la noi și-a revenit și are o viață plină de iubire și afecțiune.

Ea este “protejata” lui Alin, pentru că este mereu după el, oriunde merge prin casă. Hugo…de Hugo nici nu mai zic! El este “stăpânul nostru suprem”, un pomeranian vulpiță care nu este de pe străzi, îl avem de la 8 săptămâni. Este cățelul fiicei mele Daria. Toată lumea îl cunoaște oriunde mergem cu el și suntem cu toții topiți după el. Avem o viață plină cu îndatoriri și responsabilități dar, mai presus de tot, plină cu iubire”, a declarat frumoasa Medana, pentru Româniatv.net.

Exclusiv / Minunea trăită de Medana, iubita lui Alin Oprea, în Postul Paștelui. Ți se face pielea de găină! ”Este un adevărat miracol”