10 căi de a recunoaşte puterea lui Dumnezeu în momente grele

Un psalm din Biblie spune: „Fii liniştit şi vei şti că Eu sunt Dumnezeu!" Însă cum poţi fi liniştit când treci printr-o perioadă dificilă, suferi şi te simţi deznădăjduit, singur, în faţa greutăţilor? Ascultă de povaţa Sfinţilor Părinţi şi gândeşte-te la ce înseamnă cu adevărat să fii liniştit: doar aşa îţi vei găsi pacea interioară.

RomaniaTV.net
12 mai 2016, 20:01
10 căi de a recunoaşte puterea lui Dumnezeu în momente grele

Cand avem dificultati in viata, ne dorim sa ne gasim linistea sufleteasca. Iata 10 cuvinte care definesc linistea si care ne pot invata cum sa fim stapani pe situatie in vremuri tulburi, recunoscand puterea lui Dumnezeu.

1. Linistit: fara zgomote si turbulente; netulburat
Cand nu avem parte de zgomote exterioare sau turbulente, putem auzi mai bine vocea lui Dumnezeu, care ne calmeaza si ne ghideaza prin cele mai negre furtuni. De fapt, zgomotele care ne impiedica sa facem acest lucru sunt, in realitate, propriile noastre griji. Cand vom sti sa ne schimbam gandurile, din negative, in pozitive, vom fi capabili sa simtim dragostea lui Dumnezeu, pentru ca vom fi in deplina armonie cu el.

2. Calm: o perioada sau o stare fara probleme; o stare de seninatate
A atinge starea de calm nu presupune ca furtuna din jurul tau a si disparut, ci presupune ca, in forul tau interior, sa nu mai resimti prezenta furtunii. Poate ca furtuna este inca dezlantuita, dar ea nu mai are vreun efect asupra ta. Nu te mai afecteaza, deoarece stii in cine ti-ai pus toata increderea. Te afli intr-un loc in care nu mai resimti frica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.