10 criterii importante în ALEGEREA CANAPELEI ideale pentru casa ta

O canapea este o investiţie consistentă şi pentru că o facem rar – sau cel puţin aşa ne dorim – trebuie să ne asigurăm că aducem acasă modelul perfect, care ne va plăcea şi ne va mulţumi cât mai mulţi ani.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 14:31
10 criterii importante în ALEGEREA CANAPELEI ideale pentru casa ta

Iată 10 criterii de care trebuie să ţii cont că să alegi canapeaua potrivită pentru ţine şi pentru casă ta:

1. Utilitatea sau funcţia pe care va trebui s-o îndeplinească

Dacă eşti în căutarea unei canapele pentru pentru living şi singură ei funcţie este asigurarea confortului tău şi al familiei tale în tipul vizionării filmelor şi emisiunilor tv, atunci te poţi orienta către o canapea fixă. Pe când dacă ştii că această va fi folosită şi în calitate de pat pe timpul nopţii, trebuie să te orientezi către modele extensibile, uşor de manevrat şi cu structura de calitate care să nu te lase baltă imediat după expirarea perioadei de garanţie.

2. Dimensiunea ideală

Următorul aspect de care ar trebui să ţii cont este dimensiunea camerei în care se va află canapeaua. Într-un living spaţios, sumar mobilat, o canapea colţar de 5 sau 6 locuri poate deveni piesă de rezistenţă. Aceeaşi canapea va aglomera spaţiul unei încăperi mici, făcând-o greoaie şi chiar obositoare. Dacă alegi canapeaua pentru camera copilului tău, limitează-te la un model cât mai compact, cu două locuri şi cu extensie frontală, care-i va permite celui mic să folosească cât mai mult din suprafaţă camerei pentru joacă în timpul zilei.

3. Stilul potrivit

În mod normal, fiecare casă este decorată într-un anumit stil, de care ar trebui să se ţină cont în momentul alegerii mobilierului. Aşa că dacă în locuinţa ta predomină…

Articol integral şi imagini pe casadex.ro.