10 idei de design interior pentru dormitoarele mici

Crezi că ai un dormitor mic şi imposibil de decorat şi modificat? Stai liniştită! Avem pentru tine 10 idei de design interior pentru dormitoarele mici.

RomaniaTV.net
21 mai 2015, 12:52
10 idei de design interior pentru dormitoarele mici

1. Vopseşte tavanul alb

De vreme ce ai un dormitor mic, trebuie să te asiguri că îi dai un aer spaţios. Dacă vopseşti tavanul alb, camera va părea mai înaltă decât este de fapt.

2. Optează pentru cât mai mult alb

Albul îţi face încăperea să pară mai spaţioasă, simbolizează puritate şi curăţenie. Dormitorul tău va deveni un spaţiu confortabil în care te poţi odihni fără probleme.

3. Pune-ţi amprenta personală

Poţi picta pereţii în nuanţe deschise de galben pentru luminozitate şi strălucire. De asemenea, poţi opta şi pentru nuanţe de violet şi liliac pentru a crea contraste.

4. Adaugă verde pentru o atmosferă relaxantă

Îţi poţi decora pereţii cu un design verde sau câteva tablouri cu tonuri de verde. De ce? Verdele este o culoare relaxantă, îţi calmează mintea şi corpul, transformând dormitorul într-un spaţiu de odihnă şi recuperare.

5. Depozitează inteligent

Asigură-te că ai depozitat inteligent lucrurile. Optează pentru dulapuri personalizate sau creează spaţii de depozitare DIY. Astfel, vei putea să optimizezi spaţiul, indiferent cât de mică este camera.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.