10 regrete pe care le vei avea la 30 de ani

Această listă a lucrurilor pe care le vei regreta odată ce împlineşti 30 de ani te va ajuta să eviţi să comiţi o serie de greşeli des întâlnite.

RomaniaTV.net
30 aug. 2016, 12:15
10 regrete pe care le vei avea la 30 de ani

1. Nu petreci suficient timp cu părinţii – odată ce atingi pragul de 30 de ani vei constata că ai petrecut prea puţin timp alături de părinţii tăi. Nu comite această greşeală pe care o vei regreta.

2. Munca este o prioritate – indiferent de motivele pentru care faci asta, mai mult ca sigur vei regreta, după ce împlineşti 30 de ani, dacă pui munca pe primul loc.

Citeşte şi  Află cele 10 decizii pe care le vei regreta în următorii 10 ani

3. Eşti negativistă – la 30 de ani realizezi că resentimentele, gândurile negre şi grijile nemotivate nu aduc nimic bun.

4. Consideri că la 30 de ani eşti bătrân – mai mult ca sigur şi tu ai considerat, la un moment dat, că la 30 de ani deja nu mai eşti tânăr. Odată ce împlineşti această vârstă, vei constata nu numai că eşti tânăr, dar şi că ai înţelepciunea pe care la 20 de ani nu o aveai.

5. Nu te pui pe primul loc – dacă obişnuieşti să pui nevoile şi dorinţele altcuiva pe primul loc, la 30 de ani vei înţelege că tu trebuie să fii pe primul loc, indiferent de circumstanţe.

Citeşte mai mult pe feminis.ro