10 sfaturi să îţi încarci bateriile cu energie pozitivă

Pe parcursul unei zile, întâmpinăm multe obstacole care ne strică dispoziţia şi avem nevoie de multă energie pozitivă pentru a le depăşi. Iar dacă starea de bine este alterată, este şi mai greu să ne concentram la scopurile noastre sau să mai savurăm bucuriile vieţii.

RomaniaTV.net
28 apr. 2012, 12:49
10 sfaturi să îţi încarci bateriile cu energie pozitivă

Când avem energie pozitivă, ne simţim mai stabili, mai creativi, pasionaţi, încrezători, conectaţi la viaţă, expresivi şi intuitivi. Devine, aşadar, o necesitate, nu un moft, să fim conştienţi că nu ne putem realiza planurile de viaţă cu optimism şi nu putem fi părinti relaxaţi şi echilibraţi dacă nu ne propunem să ne ridicăm moralul.

Iată câteva metode pe care le putem aplica pentru a ne încărca cu energie pozitivă. Specialiştii ne sfătuiesc să le practicam zilnic şi ne garantează că vom obţine mai multe resurse pentru a ne îndeplini planurile şi a ne bucura de viaţă.

Fă mişcare pentru a te încărca de energie pozitivă

Când îţi mişti corpul, energia ta se amplifica şi circulă libera prin toata fiinţa ta. Dansează, fă exerciţii, fă o plimbare pe jos, pe bicicletă, urcă scările, ridică greutăţi. Indiferent ce faci, pune-ţi muşchii la treabă.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro