13 copii au rămas orfani după ce tatăl lor a fost înjunghiat mortal de un vecin

Un bărbat de 40 de ani a fost ucis de un vecin de 77 de ani după o ceartă la un bar din Vaslui. Atacatorul susține că a fost legitimă apărare, întrucât victima a fost cea care ar fi intrat peste el în casă.

06 iun. 2023, 09:12
13 copii au rămas orfani după ce tatăl lor a fost înjunghiat mortal de un vecin

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Popeşti, a fost găsit decedat în locuinţa unui vecin. Din primele date, bărbatul în vârstă de 77 de ani l-ar fi înjunghiat. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni.

Victima s-a luat la ceartă cu mai mulți clienți ai unui local, iar mai apoi, pe fondul unei gelozii, a plecat după unul dintre ei acasă să îi ceară socoteală. A spart geamurile casei și a intrat peste bătrân în locuință.

Citește și: O nouă tragedie cutremură România. Accident grav la Suceava, doi tineri de 24 şi 25 de ani au murit pe loc

„În temeiul sesizării, la faţa locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pentru a fi efectuate cercetări. Întrucât în cauză exista suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Prezumtivul autor, un bărbat de 77 de ani, din localitatea Popeşti, vecinul persoanei decedate şi deţinătorul locuinţei unde a avut loc evenimentul, se află în custodia poliţiştilor”, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Citește și: Accident cumplit în Giurgiu. O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Atacatorul, un bărbat de 77 de ani, susține că nu a vrut să-l omoare și că doar s-a apărat.

„A venit noaptea peste mine în casă şi mi-a spart geamurile. Şi eu cum am făcut mâncare ieri dimineață avem un cuțitaș mai mare şi am dat în el. Ce era să fac dacă a venit în casă peste mine.De frică ce era să fac să mă omoare în casă”, a spus bărbatul de 77 de ani, citat de Antena 3.

În urma decesului bărbatului de 40 de ani, 13 copiii au rămas orfani.