15 alimente pe care le poţi mânca în orice cantitate fără să te îngraşi

Alimente care nu ingrasa. Chiar daca esti obsedat de propria greutate, trebuie sa stii ca exista alimente pe care le poti manca in orice cantitate. Sunt bogate in fibre, sarace in calorii si le poti consuma fara teama ca te vei ingrasa. 

26 nov. 2018, 21:17
15 alimente pe care le poţi mânca în orice cantitate fără să te îngraşi

1.     Popcorn

Daca pregatesti acasa popcornul fara unt si zahar (cu putina sare) il poti consuma fara frica. O portie contine numai 31 calorii. Deci, popcornul face parte din catetegoria „Alimente care nu ingrasa”. 

2.     Telina

Telina contine 95% apa. Consumul de telina te ajuta sa dai jos excesul de greutate si, totodata, te detoxifiezi datorita efectului sau diuretic. 

3.     Vinete

O portie de vinete fara ulei contine 24 de calorii asa ca poti manca fara grija ca vei acumula kilograme nedorite. 

4.     Portocale, grapefruit si mandarine

De obicei, nu este recomandat sa consumi o cantitate mare de fructe daca vrei sa slabesti, insa citricele fac exceptie. Sunt bogate in fibre, flavonoide si vitamina C. Astfel ca sunt satioase, ajuta digestia, ficatul si ofera stralucire pielii ceea ce inseamna ca iti ofera un plus de sanatate. 

5.     Pepene verde sau galben

Cu numai 60-70 de calorii pe felie, poti manca pepene cat e ziua de lunga. Fructele acestea ajuta organismul sa elimine excesul de apa si, totodata, te ajuta sa te simti satul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.