17 ani fără Laura Stoica. Mama regretatei artiste, mărturii emoționante: „O mai aud din când în când”

La 17 ani de la moartea tragică și neașteptată a Laurei Stoica, mama artistei își alină dorul și suferința ascultând din când în când melodiile fiicei ei. Cu toate că a trecut atât de mult timp de la tragicul eveniment, durerea este încă în inimile noastre.

09 mart. 2023, 13:37
17 ani fără Laura Stoica. Mama regretatei artiste, mărturii emoționante: „O mai aud din când în când”

Nu mai puțin de 17 ani s-au scurs de la tragicul eveniment, în care una dintre cele mai iubite artiste din România a părăsit această lume în mod fulgerător. În anul 2006, Laura Stoica pleca purtată de îngeri spre Dumnezeu, însă mama ei nu neușește să treacă peste durerea uriașă. Aceasta nu a apucat să își vadă fiica mireasă și nici să își cunoască nepotul care urma să vină pe lume. Aceasta s-a stins din viață într-un tragic accident rutier în Urziceni.

Citește și: Evenimentul tragic care a îngenuncheat o întreagă familie! Un bărbat s-a stins din viață chiar la înmormântarea propiei fiice

În data de 9 martie 2006, tragica veste a morții Laurei Stoica a șocat și a îndoliat întreaga țară. Vestea a fost cu atât mai tragică cu cât artista reușise să aibă o viață pusă în ordine. Din păcate totul s-a năruit în doar câteva clipe. Aceasta își găsise sufletul-pereche, era însărcinată și își găsise fericirea. Laura Stoica a  fost cea mai bună voce de rock feminină din industria muzicală din România. Vocea inconfundabilă și piesele ei cu un mesaj  puternic au rămas în inimile românilor  „Un actor grăbit’, „Focul’, „Doar tu’, „Cartierul cântă rock’, „…Nicio stea’, „Toamnă pe autostradă’, „Sunt cuminte’, „Mereu mă ridic’, „Mai frumoasă’, sunt doar câteva dintre șlagărele pe care fanii și le amintesc și azi.

17 ani fără „Focul” Laurei Stoica

Împreună cu ea, a plecat dintre noi și cel care urma să-i devină soț, Cristian Mărgescu, cu care artista avea o relație din 2004. Bărbatul se  afla la volanul mașinii implicate în accidentul tragic. Oboseala acumulată și o clipă de neatenție i-a costat totul. Cei doi reveneau în Capitală de la Urziceni, după unul dintre concertele Laurei Stoica. Tânărul a pierdut controlul volanului într-o zonă cunoscută pentru accidentele sale multiple.

„Rămâne și acum, peste timp, una din puținele cântărețe de muzică ușoară orientate către zona rock. O admiram foarte mult, era foarte modernă. La multe din concursurile de muzică ușoară pe care le prezint în ultimii ani, mulți tineri cântăreți își aleg piese lansate de Laura Stoica. Asta m-a uimit. Semn că ea, după atâta timp, rămâne o interpretă modernă. Tinerii îi caută piesele, le ascultă. E o dovadă că Laura Stoica e perenă și rămâne în circuitul muzicii cu piesele ei.”, declara prezentatorul și jurnalistul Octavian Ursulescu despre muzica și legenda pe care o lasă în urmă Laura Stoica.

Acum, din păcate mai putem auzi vocea artistei, din când în când, la radio sau la televizor, după cum mărturisește chiar mama Laurei Stoica, care își alină dorul și suferința ascultându-i melodiile.

„La posturile de televiziune nu prea mă uit, așa că nu știu ce post o difuzează. La Radio Actualități o mai aud, din când în când. Și o ascult și acasă, dar asta e altceva, e de suflet. Nu știu de ce nu o difuzează mai des. E problema lor’, a spus Elena Stoica, mama Laurei Stoica pentru Playtech.

Citește și: Catedrala Notre Dame va fi redeschisă pentru vizitatori. Ce include proiectul de 865 de milioane de dolari