17 trenuri au fost anulate în Moldova din cauza gerului

Gerul a dat peste cap circulaţia trenuriol, joi dimineaţă. În Moldova, pe regionala CFR Iaşi au fost anulate 17 trenuri de călători.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 07:37
17 trenuri au fost anulate în Moldova din cauza gerului

Locomotivele nu au mai pornit din cauza temperaturilor sub 20 de grade Celsius. Sute de pasageri şi-au cerut banii înapoi pe bilete şi au fost nemulţumiţi că nu au fost anunţaţi din timp că trenurile vor fi anulate.

Moldova a fost polul frigului în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit datelor transmise de staţiile meteorologice din judeţul Suceava, în noaptea de miercuri spre joi cea mai scăzută temperatură, de minus 31 de grade Celsius, s-a înregistrat la Staţia meteo din municipiul Rădăuţi, aceasta fiind şi cea mai scăzută temperatură din această iarnă din judeţul Suceava, informează Mediafax.

La ora 8.00, în municipiul Rădăuţi temperatura era de minus 28 de grade Celsius, în timp ce la aceeaşi oră la Suceava se înregistrau minus 25 de grade Celsius, iar la Poiana Stampei minus 26 de grade Celsius.

Minimele nopţii din Suceava şi Poiana Stampei au fost de minus 27 de grade Celsius, respectiv minus 28 de grade Celsius.