18 morți şi 30 de persoane rănite, după ce un camion a lovit un autobuz, în India. GALERIE FOTO

Cel puțin 18 muncitori indieni au murit după ce un camion a lovit autobuzul care îi transporta. Accidentul a avut loc în statul Uttar Pradesh din nordul Indiei.

28 iul. 2021, 17:18

Un camion a lovit un autobuz care transporta migranţi, în India. În timp ce aceștia se întorceau spre casă, autobuzul care îi transporta s-a defectat, cel mai probabil din cauza supraîncărcării. Potrivit poliției, capacitatea vehiculului era de 65 de persoane, însă transporta 140 pasageri.

Un camion a lovit un autobuz supraîncărcat cu migranţi

Reprezentantul Poliţiei locale a declarat că unii dintre pasageri au decis să doarmă lângă autobuz, în timp ce șoferul căuta un mecanic care să repare vehiculul.

Este un incident nefericit. Autobuzul s-a defectat probabil pentru că avea aproximativ 140 de pasageri când capacitatea sa era de doar 65 de ani. Vom ajuta familiile„, a declarat reprezentantul Poliţiei, potrivit BBC.

Citeste si Doi români, morţi într-un accident înfiorător în Bulgaria. Maşina lor, făcută praf de un TIR

Cel puțin 30 de persoane, dintre care unele rănite grav, au fost internate în spitalele din apropiere.

Prim-ministrul Narendra Modi a trimis condoleanțele pe Twitter și a anunțat că familiile victimelor vor primi despăgubiri în valoare de 200.000 de rupii (2.686 dolari), iar familiile celor răniţi – despăgubiri în valoare de 50.000 de rupii (671 dolari).

Muncitorii migranți folosesc adesea trenurile și autobuzele, un mod de transport ieftin în India, pentru a se deplasa între casă şi locul de muncă.

Citeste si Momentul apocaliptic în care o furtună de nisip spulberă un oraș din China. „Nu se mai vedea Soarele!” VIDEO