EXCLUSIV – 180 de români sunt blocați pe aeroportul din Nürnberg după ce o aeronavă Wizz Air s-a defectat. Maria Dragomiroiu: E umilitor. Nu e normal să ne facă așa ceva

180 de români sunt blocați pe aeroportul din Nürnberg. Printre oamenii care stau de zeci de ore în aeroport din cauza unei defecțiuni apărute la aeronava companiei Wizz Air se numără și artiști români precum Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși. Cele două artiste au participat zilele trecute la Festivalul românesc din Nürnberg-Germania.

04 iul. 2023, 12:33
EXCLUSIV – 180 de români sunt blocați pe aeroportul din Nürnberg după ce o aeronavă Wizz Air s-a defectat. Maria Dragomiroiu: E umilitor. Nu e normal să ne facă așa ceva

Bătaie de joc din partea Wizz Air. 180 de români stau de două zile pe aeroportul din Nürnberg, Germania. Aeronava cu care urmau să vină în România s-a defectat și compania nu a găsit o altă aeronavă care să o înlocuiască.

Citește și: Zeci de pasageri ai unei curse Wizz Air nu au fost lăsați să urce în avion, deși aveau bilete. Scandal imens pe Otopeni: ”Sunt pe drumuri. Mi-am luat și oul să ciocnesc”

”De ieri de la 2 trebuia să plecăm, mai exact 2.40. Ne-am urcat în avion. Când să plece a aparut o eroare la computer și ne-a spus să așteptăm. Am așteptat în avion o oră și ceva. Nu mai puteam de cald, erau copii mici cu părinți și ne-au debarcat. Au spus că s-a anulat (zborul n.red.). NU au dat de cap atunci și să ne ducem la hotel si sa venim de dimineata la ora 5. Am facut așa. Am plecat și apoi am revenit la aeroport, sa fim aici la ora 7. Și de atunci am urcat, am trecut din nou prin toate procedurile de control, am urcat în avion și când a pornit motoarele a apărut aceeași eroare. Și iarăși ne-a coborât și suntem aici în aeroport și nimeni nu ne spune nimic. Suntem aici, nu putem ajunge acasă. E foarte obositor și nu e deloc ok să ne facă așa ceva. E umilitor”, a spus la Romania TV, artista Maria Dragomiroiu.

Citește și: Incident scandalos la bordul unui avion Wizz Air. Motivul pentru care o româncă și copilul ei au fost coborâți din aeronavă

Nu este primul incident de acest gen pentru Wizz Air. În ultimele luni, compania s-a tot lovit de astfel de probleme.

Este important de știut că pasagerii pot cere reprogramarea zborului și despăgubiri de la companie atât în caz de întârziere a zborului, cât și în caz de anulare.