20 lucruri care te fac profund nefericit. Poţi renunţa la ele?

Scopul suprem in viata al oricarui om este atingerea fericirii. Iar cel mai mare sabotor in atingerea acestei tinte este omul insusi. El isi pune singur limitari chiar daca e sau nu constient de asta. Insa exista modalitati pentru a scapa de ele.

12 apr. 2018, 07:12
20 lucruri care te fac profund nefericit. Poţi renunţa la ele?

Viata este un lucru pe care il accepti asa cum este sau de care te ascunzi. Nu te mai complica si traieste-ti viata. Ar fi mai simplu si mai placut daca ai invata cum sa scapi de anumite limitari.

Iata la ce trebuie sa renunti pentru a deveni o persoana mai fericita.

1. Aprobarea celorlalti
Cui ii pasa de ce cred ceilalti oameni? Daca esti fericit cu deciziile luate atunci nu-i treaba nimanui ce faci tu. Gandeste-te cat de multe poti obtine daca nu le mai permiti celorlalti sa-ti dicteze cum sa-ti traiesti tu viata. Fa tot ceea ce crezi ca iti va imbunatati viata.

2. Suparare/resentiment
Supararea te devoreaza in interior. Invata cum sa faci pace cu cei care ti-au gresit. Asta nu inseamna ca trebuie sa le permiti sa te raneasca ci doar sa scapi de durerea care te macina. Nu uita ca persoana care te supara, te controleaza.

3. Imaginea fizica negativa
Opinia unei singure persoane ar trebui sa conteze cand este vorba despre corpul tau si acea persoana esti tu. Nimeni nu ar trebui sa decida pentru tine cum trebuie sa fie „corpul perfect”. Daca te simti bine in pielea ta si esti sanatos atunci nimic nu mai conteaza. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti spuna ca nu esti atragator. Daca tu crezi ca arati bine, atunci ai dreptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.