2020, an ratat pentru turism. "Pentru unii, poate tot bussines-ul este pierdut"

Publicat: Joi, 30 Iulie 2020 12:13 // Actualizat: Joi, 30 Iulie 2020 12:13 // Sursa: romaniatv.net

Pentru 2020, agenţia de turism îşi propusese rezultate în creştere, iar lucrurile mergeau în această direcţie la începutul anului, însă după debutul pandemiei totul s-a schimbat, spune Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour.

Agenţia de turism Happy Tour, unul dintre cei mai mari ju­că­tori de pe piaţă, are unele eve­nimente programate până la sfârşitul anului, fiind prezentă şi pe acest segment, însă spune că activitatea este departe de a se compara cu cea din aceeaşi perioadă a anilor anteriori.

Citeşte şi Prima agenţie de turism din România care a intrat în insolvenţă. Peste 500 de clienţi au pierdut avansul pentru vacanţe

"Turismul este un domeniu sensibil la orice problemă locală sau mondială, iar în acest caz cred că este cel mai afectat domeniu. Încet-încet, lumea a început să călătorească, avem solicitări de evenimente pentru trimestrele al treilea şi al patrulea, am început să implementăm clienţi noi pe business travel, însă suntem departe de ce ar fi fost în mod normal în perioada aceasta.

Încă sunt foarte multe restricţii şi activitatea ne este îngreunată, incertitudinea apasă şi mai mult, iar dacă, Doamne fereşte, restricţiile cresc, anul acesta este chiar pierdut. Pentru unii, poate tot businessul este pierdut", spune Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour, citat de zf.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
happy tour turism 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H