2023, Anul iepurelui. Previziuni despre relaţiile iepurelui cu celelalte zodiile

23 11. 2022, 15:46

2023, Anul iepurelui. Si asa cum anul are un pilon ce contine un animal, si luna nasterii tale, ziua si ora contin cate un animal.

Animalul sau ramura pamanteasca din anul nasterii tale are legatura cu anturajul, cu mediul inconjurator, cu stramosii tai. Gasesti aici zodia ta chinezeasca, sau animalul din anul nasterii.

Animalul din luna nasterii are legatura cu societatea, cu colectivul in care lucrezi, cu cariera si cu parintii. Luna Iepurelui incepe pe 6 martie si se incheie pe 4 aprilie ( cu mici variatii, de la an la an). Animalul din ziua nasterii te reprezinta pe tine, daca esti singur, sau pe sotul/sotia ta, daca esti intr-o relatie sau esti casatorit. Animalul din ora nasterii tale are legatura cu copiii tai, cu angajatii tai, cu gandurile, ideile, proiectele si investitiile pe care le faci. Ora Iepurelui este cuprinsa in intervalul 05.00 -07.00 am.

Citeste si Previziuni pentru Anul iepurelui de apă. 2023 stă sub semnul armoniei, păcii şi creşterii

Iepurele este guvernatorul anului 2023, numit si Tai Sui sau ofiterul anului. Daca in harta ta exista un Iepure pe una dintre pozitiile din harta, inseamna ca intr-un anumit aspect al vietii il vei ofensa pe Tai Sui, iar acesta iti va aduce unele neplaceri. Poti afla care aspect din harta ta il ofenseaza pe Tai Sui 2023, in functie de pozitionarea Iepurelui. Daca esti nascut in an de Iepure, problemele pot avea legatura cu prietenii si anturajul tau; daca te-ai nascut in luna Iepurelui, pot aparea obstacole la locul de munca, in cariera sau legate de parinti. Daca te-ai nascut in zi de Iepure, sotul sau sotia ta ar putea avea dificultati. Iar daca te-ai nascut la ora Iepurelui, obstacolele pot fi legate de proiectele tale, de investitii sau de copii.

Animalul aflat in relatie antagonica, de ciocnire cu Iepurele este Cocosul. Ciocnirile sunt considerate in general drept aspecte negative, aducatoare de belele si piedici.

Citeşte continuarea pe www.fengshui-studio.ro

Citeste si Zodiac chinezesc 2023. Este anul Iepurelui de apă: un mare succes așteaptă aceste semne astrologice