Un microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident rutier: 14 persoane au fost rănite VIDEO

Un microbuz cu pasageri a fost lovit frontal de o maşină care a încercat să evite o căruţă. Accidentul a avut loc în judeţul Vaslui. În urma impactului, 14 persoane au fost rănite, dintre care şase au ajuns la spital. Printre ele, sunt şi doi copii. De frică să nu fie linşat de victime, şoferul vinovat nu a coborât din autoturism până la sosirea poliţiştilor.

RomaniaTV.net
08 sept. 2013, 20:11
Un microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident rutier: 14 persoane au fost rănite VIDEO

Accidentul s-a produs în apropiere de vama Albiţa. Microbuzul venea din Republica Moldova şi mergea spre Bucureşti, când şoferul unui autoturism l-a lovit în plin, potrivit România TV.

„Mergea o căruţă pe sens opus şi la un moment dat, un domn venea cu viteză şi a văzut căruţa în ultimul moment. A intrat în noi. Erau şi copii cu noi, în microbuz. Unul de nouă luni şi doi de patru ani şi doi ani”, a declarat unul dintre pasagerii microbuzului.

După ce a lovit microbuzul, autoturismul a ricoşat în căruţă. Cele trei persoane din atelaj au fost aruncate pe marginea drumului.

„Eu m-am trezit jos. M-am sculat şi m-am dus şi i-am scos pe toţi din maşină. Erau foarte speriaţi, plângeau toţi. Până nu a venit poliţia, şoferul vinovat nu s-a dat jos din maşină”, a spus căruţaşul.

În total, 22 de oameni au fost implicaţi în accident. „La locul accidentului s-au deplasat cinci ambulanţe de la SAJ şi trei echipaje de pompieri. Au fost găsite 14 victime, dintre care şase au necesitat transport la spital”, a precizat medicul SAJ Vaslui Dan Ungureanu.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

 

 

 

 

 

Citeşte şi Accident grav în Suceava. Un autocar a intrat într-o maşină, patru persoane fiind rănite VIDEO

În urma impactului, 21 de persoane au fost rănite, 18 dintre acestea fiind din autocar. Celelalte trei persoane rănite sunt din căruţă şi autoturism. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanţă.