3 zodii care dau lovitura în dragoste în weekend. Luna în Scorpion îi ajută să ia decizii decisive

Bine ai venit la vești bune din acest final de săptămâna! Ne uităm la cum a fost săptămâna și cum finalul ei va influența viețile amoroase a trei zodii în special. Știm cu toții că o săptămână a fost cu suișuri și coborâșuri. Așa că, chiar acum, ne vom bucura de ceea ce avem.

26 aug. 2023, 08:48
3 zodii care dau lovitura în dragoste în weekend. Luna în Scorpion îi ajută să ia decizii decisive

3 zodii care dau lovitura în dragoste în weekend. Pentru mulți dintre noi, fericirea vine odată cu iubirea și a fi îndrăgostiți. Acest weekend ne oferă speranță și certitudinea că ne îndreptăm în direcția bună în ceea ce privește dragostea. A fost și o săptămână în care sărim peste anumite obstacole emoționale, lăsându-ne mai puternici decât înainte în ceea ce privește viața amoroasă.

Iată care sunt cele trei zodii care dau lovitura în amor la finalul săptămânii!
Săgetător
(22 noiembrie – 21 decembrie)

Semnul tău zodiacal iese în evidență săptămâna aceasta datorită numeroaselor tranzite utile ale lui Jupiter, ca să nu mai vorbim de o Lună Săgetător, care se adaugă la eforturile pozitive pe care le vei face acum în dragoste. Mercur retrograd nu este mare lucru pentru că nu te simți amenințat de nimic în ceea ce privește viața ta amoroasă sau persoana cu care ești.

Horoscop Pavel Globa: Zodia care va primi „un sărut” din partea Universului la final de august şi cele 3 semne care au o lună septembrie de vis

La finalul săptămânii 21-27 august 2023, tu și partenerul tău veți vedea ceva în celălalt care va permite să știți că sunteți mai mult decât doar parteneri romantici, dar că sunteți și prieteni cu adevărat buni, dacă nu cei mai buni prieteni. Nu ești cineva care are nevoie de mulți oameni în jurul tău. O persoană bună o va face și în această săptămână, știi că singura persoană bună din viața ta va rămâne alături de tine pentru tot restul vietii ei.

Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Capricorn

(22 decembrie – 19 ianuarie)

Energia lui Saturn este ceva din care singur poți face ceva grozav și, mai ales în timpul unei săptămâni retrograde a lui Mercur, vei putea să folosești toată magia din numeroasele tranzite Saturn în beneficiul tău în dragoste. Cu Soarele vizavi de Saturn arătându-ți limitările, vei vedea exact ce este de depășit și le vei depăși. Asta face parte din natura ta Capricorn. Poți accesa tărâmurile puterii interioare pur și simplu pentru că ești concentrat și îndreptat către bine. În această săptămână, te uiți foarte profund la viața ta amoroasă și iei niște decizii severe. Nu mai ești dispus să te mulțumești cu mai puțin decât crezi că meriți, iar La finalul săptămânii 21-27 august 2023, tu și partenerul tău veți începe să vă vedeți pe fiecare într-o lumină nouă și mai pozitivă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.