3 zodii vor experimenta un Revelion magic, vor avea surprize neasteptate

Acest sezon de sarbatori va fi deosebit de propice pentru jubilare si sarbatoare. Doua zodii vor avea toate motivele sa zambeasca si sa sarbatoreasca in noaptea de Revelion.

31 dec. 2022, 15:00
3 zodii vor experimenta un Revelion magic, vor avea surprize neasteptate

Zodii cu noroc de Revelion:

Taur
Taurul va trai un sfarsit de an in bucurie si cu buna dispozitie. Motivul ? Multe evenimente il vor inalta si il vor face sa se simta viu. Fara indoiala, Revelionul va fi plin de vibratii bune. Taurul va dori sa traiasca un sfarsit de an sub semnul noutatii. Va alunga legaturile toxice de la cei din jur si va duce o viata de zi cu zi mai simpla. Daca acest semn de pamant are succes in ultimele zile ale lunii decembrie, este pentru ca va primi un bonus semnificativ ca recompensa pentru eforturile sale. Taurul nu se astepta la aceasta surpriza si sunt sanse ca si alte responsabilitati sa cantareasca asupra acestei zodii muncitoare. Acest semn  al zodiacului va dori sa-si largeasca orizonturile si probabil va intalni o persoana lcare ii va face inima sa bata cu putere. Taurul ar trebui sa lase garda jos si sa se rasfete cu aceasta noua pasiune neasteptata. Este timpul pentru sarbatoare si jubilare pentru acest semn de pamant care iubeste placerile simple.

Horoscop 2023: Trei zodii vor experimenta un Revelion magic, vor avea surprize neasteptate

Varsator
Dupa cativa ani de prabusire, versatilul zodiacului isi recapata linistea . Cei care au o dispozitie instabila vor fi din ce in ce mai calmi. Daca are toate sansele sa zambeasca de Revelion, este pentru ca probabil va intalni un prieten foarte drag pe care nu il mai vazusese de mult . Aceasta reuniune va fi magica; Varsatorul si aceasta persoana isi gasesc fosta complicitate. Varsatorul, dupa ce a economisit bani, va cere sa plece intr-o calatorie lunga pentru a-si usura munca. Aceasta calatorie ii va deschide ochii asupra vietii la care aspira. Isi va dori o relatie mai buna intre viata profesionala si viata privata, iar superiorii ierarhici se vor conforma cerintelor sale. Starea de spirit a Varsatorului va fi intr-o forma buna, spre incantarea celor dragi din jurul lui.

Mihai Voropchievici, luni norocoase în 2023. Care este cea mai bună perioadă pentru bani, dragoste şi carieră pentru fiecare zodie

Sagetator
Acest aventurier in zodiac isi va dori o evadare mai mult ca niciodata. Sagetatorii se vor reconecta cu natura si le va face cel mai mare bine. Zilele lui vor fi pline de surprize frumoase si va trebui sa-si puna inhibitiile in uitare. Si din motive intemeiate, va fi sansa unei intalniri de neuitat care este probabil sa aiba loc. De asemenea, este foarte posibil ca el sa intalneasca un suflet pereche in aceasta perioada. Daca inima lui este deja luata, partenerul sau va face o cerere pe care nu o poate refuza. Mai mult decat atat, retrogradarea lui Uranus in Taur va aduce incapatanare si calm pentru a-ti indeplini visele. Aceasta va fi o oportunitate pentru Sagetator de a petrece o seara speciala, de a petrece un moment intim acasa pentru a sarbatori noul an 2023.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate