9 paşi pentru un look perfect de Revelion

Nici vorbă de locuri libere la cosmetică sau la coafor dacă nu-ţi faci programare din timp. Dar asta nu înseamnă că nu vei arată perfect la petrecerea pe care ai aşteptat-o tot anul!

RomaniaTV.net
31 dec. 2014, 08:14
9 paşi pentru un look perfect de Revelion

Noaptea dintre ani este aproape la fel de importantă ca ziua nunţii tale, chiar dacă aceasta din urmă e unică. Şi cum vrei să păşeşti cu dreptul din toate punctele de vedere, nici nu se pune problema să nu adopţi un look trăznet pentru petrecere. Noi te vom ajuta să-l obţii…

1 În loc de odihnă…

Tratamentul facial pe care ţi-l propunem nu e deloc complicat! Începi încă de dimineaţă pregătindu-ţi o baie înspumată, cu uleiuri aromate, pentru ca organismul să se relaxeze iar pielea să se pregătească pentru tratament. Cît leneveşti în cadă, curăţă-ţi faţa cu un produs delicat de curăţare, sub formă de gel sau spumă. Dacă ţi se pare că tot ai pielea încărcată (şi puncte negre), procedează la o exfoliere delicată, dar ai grijă ca apa cu care-ţi clăteşti părul mai tîrziu să nu curgă şi pe faţă. E important însă ca, după baie, să foloseşti un produs care să-ţi închidă porii, şi care să controleze totodată şi strălucirea excesivă a tenului.

10 tinute pentru Revelion in functie de locatia petrecerii

2 Piele strălucitoare

Fondul de ten e cea mai importantă parte a machiajului, însă şi el are nevoie de ajutor pentru ca pielea ta să arate precum în reviste. Alege unul special de sărbătoare, care să-ţi ilumineze faţa. După ce te machiezi, aplică „lovitura” de maestră în ale tenului strălucitor folosind pudră aurie pe faţă, gît şi decolteu.

3 Ochi odihniţi şi pătrunzători

Oricît de greu a fost anul care a trecut, tu trebuie să fii fresh la petrecerea de Revelion. Dar orele de nesomn se cam văd…! Vei avea nevoie de o cremă contur pentru ochi care să „şteargă” oboseala. Înainte să te machiezi, scapă şi de riduri folosind un corector cu efect anti-rid.

Vezi 9 pasi pentru un look perfect de Revelion pe cosmopolitan.ro