4 ani de la moartea actriţei Stela Popescu. Cum arată cabina ei de la teatru şi ce actriţă o foloseşte acum

4 ani de la moartea actriţei Stela Popescu. Regretata actriță a lăsat un mare gol în inimile apropiaților, a familiei, dar și a fanilor săi. Colegii de teatru îi păstrează cu sfinţenie locul de la teatru, dar şi lucrurile actriţei.

25 nov. 2021, 13:28
4 ani de la moartea actriţei Stela Popescu. Cum arată cabina ei de la teatru şi ce actriţă o foloseşte acum
4 ani de la moartea actriţei Stela Popescu

4 ani de la moartea actriţei Stela Popescu, care a murit la 81 de ani, lăsând în spate o carieră în teatru impresionantă, de aproape 60 de ani.

Citeşte şi: Soția lui Firicel din Las Fierbinți, în lacrimi. Actrița Liliana Mocanu recitește scrisoarea pe care i-a dedicat-o Stelei Popescu în ziua înmormântării VIDEO

4 ani de la moartea actriţei Stela Popescu

În cabina unde actriţa şi-a petrecut mai bine de jumătate din viaţă, acum este Liliana Mocanu. Soţia lui Firicel din Las Fierbinţi a mărturisit că în locul Stelei Popescu nu s-a mai aşezat nimeni, de patru ani.

Aici sunt mănuşile doamnei Stela Popescu, cu care eu joc în acest personaj „Madam Găină”. Aceştia sunt ochelarii doamnei Stela. Pe acestea le-am primit eu şi cu ele plec din teatru. În această cabină nu a stat nimeni, decât Stela Popescu, aceasta este masa ei, la care nu se aşează nimeni, niciodată. Am păstrat totul exact aşa cum a fost.

Mi-a fost foarte greu când am preluat această cabină. Am refuzat să vin în cabina asta. Era şi foarte proaspăt, totul s-a întâmplat într-un nefast noiembrie, iar domnul Arşinel a zis în decembrie, ‘Mocanu, cobori jos!’. Să ştiţi că nu vreau să par absurdă, dar eu o aştept şi ştiu că vine în fiecare seară la galerie.

Pentru mine, doamna Stela a fost modelul meu şi mi-am pierdut tiparul.„, a declarat actriţa Liliana Mocanu pentru emisiunea „La Măruţă”.

Ce spunea artista despre marea ei iubire, teatrul

Stela Popescu

a murit în 20017 și cea mai mare pasiune a ei a fost teatrul. De altfel, Stela Popescu a declarat că nu i-ar fi plăcut să facă nimic altceva. Ea vorbea cu drag despre meseria ei, pe care și-a făcut-o cu toată inima, până în ultimul moment.

Dacă nu aș fi reușit în actorie, aș fi făcut altceva, nu m-aș fi încăpățânat. Nu sunt orgolioasă. Aș fi făcut design, de exemplu, costume de teatru. Aș face o mie de lucruri, păcat că viața e scurtă.

Mama m-a susținut grozav, doar că nu mă credea cea mai deșteaptă și cea mai frumoasă. În ultimele luni de viață, mama mi-a spus:

Când intri tu în scenă, răsare soarele. A fost cel mai mare compliment de o viață pe care mi l-a făcut mama.”

Dacă faci o profesie care te satisface, nu mai contează atât de tare banii. Dacă ești foarte bun, atunci ceea ce îți vine de acolo îi ajunge să supraviețuiești.

Nu vreau avion personal, nu mașini, marea mea bucurie este că am reușit în această profesie„, spunea Stela Popescu.