4 APRILIE 2022. O data cu totul SPECIALA. Semnificatie numerologica PUTERNICA 4.04

In astrologie, casa 4 este casa radacinilor, a fundatiei. Casa 4 este casa familiei, a oamenilor care conteaza cu adevarat pentru tine.

03 apr. 2022, 07:13
4 APRILIE 2022. O data cu totul SPECIALA. Semnificatie numerologica PUTERNICA 4.04

Inceputul lunii aprilie ne prilejuieste nu doar mirosul proaspat de primavara, pregatirile pentru Pasti si pentru sezonul nuntilor sau planificarea concediilor de vara, ci si o data cu o semnificatie cu totul aparte. 4 aprilie (4.04) este o zi speciala, cu puternice semnificatii numerologice, dar si astrologice.

Secretele numerologiei ascunse în casa ta. Află ce semnifică numarul casei
Ce inseamna 4.04
Atat in numerologie, cat si in astrologie, numarul 4 reprezinta fundatia. In astrologie, casa 4 este casa radacinilor, a fundatiei. Casa 4 este casa familiei, a oamenilor care conteaza cu adevarat pentru tine.

Aceeasi energie exista si in plan numerologic. 4 este despre oamenii cu care te inconjori. 4 este despre gratitudine, organizare, devotament.

Numarul 4 este numarul dreptatii, al justitiei, al onestitatii si integritatii, al structurii si al organizarii. Este un semn ca preluam controlul asupra vietii noastre.

In tarot, numarul 4 coincide cu Imparatul. Este o carte care simbolizeaza o figura paterna, un barbat cu autoritate. Aceasta persoana poate fi tatal, socrul, antrenorul copiilor. Imparatul ai pute fi tu daca esti sef.

Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: „Luăm această vibraţie 6, o amplificăm cu multă energie şi emoție şi eliminăm toate cifrele masculine”
Imparatul pune si el bazele unei fundatii.

Energia stabilizatoare a lui 4
Suntem in a patra zi din a patra luna din an. Totul este despre stabilitate. Pregateste-te pentru binecuvantarile ce vor urma.

Ce ai de facut?
Fii curajos
Imparatul transmite mesajul ca trebuie sa preiei controlul asupra vietii tale. Fa-ti ordine in viata. Nu conteaza cine a facut „dezordinea”. Nu cauta vinovati. Vino tu cu solutiile inspre binele tau.

Asteapta-te la neasteptat
In numerologie, numarul 4 rezoneaza cu Universul. Poate ca nu poti controla ce-ti trimite el, dar, cu siguranta, poti controla cum reactionezi la ceea ce-ti da viata. Continua sa te bucuri de tot ce-ti rezerva viata.

Familia pe primul loc
Numarul 4 inseamna familie, casa, radacini. Desigur, trebuie sa muncesti ca sa-ti platesti facturile. Insa nu poti uita de familie. Oamenii importanti pentru tine trebuie pusi pe primul loc. Vei vedea ca-ti vei incarca bateriile si vei fi mai productiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri