4 aprilie 2024. Portalul 4/4 și stellium de PATRU planete în Pești. Energii puternice care ne leagă de Portalul Leului din august. Mesaje de la ghizii spirituali

Ziua de 4 aprilie 2024 este una specială. Dincolo de semnificația numerologică (este a patra zi din a patra luna din an, an care contine cifra 4 si care are vibratia 8 – dublul lui 4), din punct de vedere astrologic avem PATRU planete în aceeași zodie PEȘTI. Peștii sunt a 12 zodie, alt multiplu de PATRU.

03 apr. 2024, 23:48
4 aprilie 2024. Portalul 4/4 și stellium de PATRU planete în Pești. Energii puternice care ne leagă de Portalul Leului din august. Mesaje de la ghizii spirituali

Portalul 4/4. Când vine vorba de numerologie, un sistem de credințe fascinant care atribuie semnificație numerelor dincolo de simpla lor valoare matematică, observația dumneavoastră este foarte precisă. Această zi este îmbibată cu un puternic sentiment de protecție și siguranță divină, datorită prezenței recurente a numărului 4. Cu toate acestea, pe 4 aprilie 2024, există un fenomen ceresc intrigant care îi amplifică potența: o aliniere remarcabilă de planete.

Portalul 4/4: Aliniere planetară fascinantă

Alinierea celor patru planete – Venus, Marte, Saturn și Neptun – în semnul Peștilor este un eveniment ceresc de mare semnificație. În aprilie 2024, va avea loc o aliniere planetară fascinantă unde toate aceste patru planete vor fi poziționate de aceeași parte a Soarelui ca și Pământul. În timpul orei albastre, aproximativ cu o oră înainte de răsărit, se poate asista la spectacolul captivant al lui Venus, Marte și Saturn. Pentru cei suficient de norocoși să dețină un telescop, se oferă și oportunitatea de a observa Neptun.

Mercur retrograd 2024. Aceste TREI zodii înfruntă haosul și ies învingătoare. Restul pătimesc rău!

Fiecare dintre aceste planete simbolizează un domeniu diferit al vieții. Marte încarnează energia fizică, Saturn reprezintă structura și disciplina, Neptun semnifică visurile și inspirația, iar Venus guvernează dragostea și relațiile. Cu toate aceste patru planete aliniindu-se în semnul apei eterice al Peștilor, un sentiment de vrajă va pătrunde domeniile lor individuale. În timpul alinierii planetare din 4 aprilie 2024, veți avea oportunitatea de a vă imagina aspirații grandioase și de a câștiga o perspectivă holistică asupra modului în care visurile dumneavoastră pot avea un impact pozitiv asupra comunității mai largi.

Horoscop țigănesc aprilie 2024. Zodii care sunt pe cai mari primăvara aceasta. Dau lovitura în plan profesional și vor fi pline de bani
În domeniul astrologiei, Peștii reprezintă semnul suprem al zodiacului, încorporând o empatie fără egal, o sensibilitate accentuată și o conexiune profundă cu emoțiile celor din jur. 4 aprilie 2024 deține o concentrație semnificativă a numărului 4, care se crede că simbolizează prezența ghizilor noștri spirituali ancestrali, aducând un sentiment de siguranță și protecție. Aceasta face din această zi un moment ideal pentru a ne conecta la inspirația noastră cosmică și a ne imagina viețile viitoare.

Această dată marchează și deschiderea unui portal norocos 8:8. Este interesant de observat că cifrele din 4/4 și 2024 se adună ambele la numărul 8. Pe lângă luarea în considerare a alinierii planetare de la acea dată, energia pozitivă a zilei în sine poate fi destul de reconfortantă, în special în timpul dificilei perioade a eclipselor și a retrogradării lui Mercur.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro