4 evenimente astrale care iti vor MARCA VIATA incepand din luna martie pana la finalul anului

Luna martie se apropie. Si, incepand din aceasta luna, o multime de evenimente astrale vor anima atmosfera si iti pot schimba viata pana la finalul anului.

22 feb. 2022, 23:57
4 evenimente astrale care iti vor MARCA VIATA incepand din luna martie pana la finalul anului

Evenimente astrale 2022: 1. Dansul lui Jupiter intre Pesti si Berbec

Jupiter a intrat in Pesti in decembrie anul trecut, insa va avea un parcurs cand direct cand retrograd intre Pesti si Berbec pana in mai 2023. Astfel, Jupiter va ramane in Pesti pana in 10 mai, cand va intra in Berbec, pana in 27 octombrie. Se va reintoarce in Pesti din 28 octombrie pana in 20 decembrie, pentru a reintra in Berbec in 16 mai 2023.

Horoscop Urania martie 2022. Mercur intră iar în retrograd, cum stau zodiile cu banii, dragostea şi sănătatea
Ce inseamna pentru noi toti aceasta activitate intensa a planetei norocului? Marele Benefic, asa cum mai este denumit Jupiter, este la el acasa in Pesti, drept pentru care te poti bucura de abundenta din toate punctele de vedere. Intreaga atmosfera impinge spre intelepciune, spre credinta. Cand se va avanta in activul Berbec, te poti astepta la curaj, actiune antreprenoriala. Asigura-te insa ca iei in calcul toate riscurile. Jupiter in Berbec este intreprinzator, dar calculate.

Evenimente astrale 2022: 2. Intalnirea lui Venus cu Marte
Venus si Marte s-au mai intalnit in 16 februarie, insa o vor mai face si in 6 martie. De data aceasta in Varsator.

Venus, planeta iubirii si a conexiunilor umane, a intrat in retrograd din Varsator in Capricorn, intre 28 decembrie si 29 ianuarie. Acum, Venus este directa si va forma o a doua conjunctie cu „iubitul” Marte. Daca prima intalnire din 16 februarie a avut loc in Capricorn, cea din 6 martie va fi in Varsator. Venus deschide cartea dorintelor, iar Marte, planeta actiunii, este gata sa le implineasca. Unde mai punem ca Varsatorul este zodiac visurilor si sperantelor. A doua intalnire dintre iubaretii cosmosului va stimula dorintele profunde, instinctuale. A venit vremea sa te pui pe primul plan, inaintea tuturor!

Horoscop rune. Zodia care dă lovitura, INGUZ schimbă tot! Pentru cine se anunţă energii puternice
3. Mercur retrograd
Am trecut cu bine de prima retrogradare a lui Mercur din acest an. Insa mai avem inca trei pana la finalul anului. Prima, intre 10 mai si 3 iunie, din Gemeni in Taur. Acesta te inspira sa iti regandesti modul in care folosesti cuvintele (influenta Gemenilor) si sa te pui in pielea celuilalt cand spui ceva (influenta Taurului). Cand Mercur retrogradaeza din Balanta in Fecioara (in septembrie), s-ar putea sa regandesti toate actiunile tale (influenta Balantei), toti pasii facuti pana acum, toate obiceiurile (influenta Fecioarei).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.