4 remedii ca să nu mai suferi din cauza migrenelor

Migrenele afectează o mare parte din femei şi mai puţin bărbaţii. Potrivit statisticilor, migrenele sunt de altfel cele mai întâlnite probleme semnalate de doctorii de la urgenţe, din ce în ce mai multe paciente plângându-se de această problemă.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 10:01
4 remedii ca să nu mai suferi din cauza migrenelor

Numai în Statele Unite sunt peste 30 de milioane de femei care se plâng de dureri de cap sub formă de migrene, aceasta fiind şi principala cauză a scăderii productivităţii de la locurile de muncă.

Problema pare extrem de greu de rezolvat, dar până când specialiştii vor reuşi să pună la punct un tratament concret, iată câteva sfaturi care te vor ajuta dacă nu să scapi de migrene, să minimalizezi măcar suferinţa cauzată de acestea:

1. Du-te la doctor. Sunt o sumedenie de medicamente şi tratamente care să te ajute să previi migrenele sau chiar să minimalizezi durerile provocate de acestea. Nu sunt valabile universal, dar de la om la om, acestea pot ajuta. Oricum, în orice problemă de sănătate, medicul este cel mai în măsură să îţi ofere soluţii viabile. Şi oricum, este foarte important să ai un profesionist care să te urmarească din timp în timp, unele tipuri de migrene fiind direct corelate cu atacurile cerebrale. Cu durerile nu-i de joacă, ele nu apar oricum din senin, de prea mult bine, de obicei ele semnalează o problemă.

VEZI AICI CONTINUAREA