4 zodii care ar trebui să își asculte RAȚIUNEA, nu INIMA,  în luna mai 2024

Să explorăm împreună cum putem să ne ghidăm pașii cu încredere și să ne îmbrățișăm destinul cu înțelepciune în această călătorie astrologică către auto-descoperire și împlinire.

04 mai 2024, 18:18
4 zodii care ar trebui să își asculte RAȚIUNEA, nu INIMA,  în luna mai 2024

Aspectele astrale ale lunii mai, cu Pluto, planta morții și a reînvierii, în prim plan, favorizează utilizarea rațiunii în defavoarea inimii. Dincolo de previziuni și astrologie, vom descoperi cum fiecare zodie poate să-și prioritizeze rațiunea în fața inimii în fața provocărilor și oportunităților care se ivesc în această perioadă. Să explorăm împreună cum putem să ne ghidăm pașii cu încredere și să ne îmbrățișăm destinul cu înțelepciune în această călătorie astrologică către auto-descoperire și împlinire.

Berbec
Berbecule, impulsivitatea ta te servește în cea mai mare parte a timpului. Te conduce pe căi interesante, neașteptate. Cu toate acestea, nu vrei să ignori rațiunea pentru a asculta inima. Poți să urmărești totuși ceea ce îți dorești fără să iei decizii pripite și să riști inutil. În această lună, asigură-te că te așezi și îți iei timp să consideri avantajele și dezavantajele deciziilor tale înainte de a te arunca cu capul înainte în orice direcție îți spune instinctul să mergi la momentul respectiv. Amintește-ți, sentimentele tale nu vor fi întotdeauna exacte. Și ele se pot schimba. Deci, înainte de a face schimbări sau alegeri importante în viața ta, gândește-te la asta câteva zile. Dormi cu gândul la asta. Și dacă te simți în continuare în același fel după câteva zile, atunci dă-i drumul.

Zodiac chinezesc mai 2024: oportunităţi financiare, călătorii, aventuri fantastice. Ce mesaj au Înţelepţii Orientului pentru fiecare

Gemeni
Dragă Gemeni, ești mereu preocupat de regrete, motiv pentru care de obicei îți urmezi inima. Faci tot ce pare corect în momentul respectiv și te preocupi de restul mai târziu. Chiar dacă uneori aceasta este o strategie bună, poate să fie o armă cu două tăișuri. În această lună, asigură-te că asculți rațiunea pentru că inima ta poate fi condusă de frică. Te poate convinge să nu profiți de oportunități care de fapt merită riscul pentru că îți este teamă de respingere sau de rușine. Amintește-ți, ești mai capabil decât crezi. Dacă este ceva ce îți dorești, nu te lăsa descurat din cauza fricii.

Cele trei zodii care sunt favoritele Universului! NOROCUL și BANII își dau întâlnire în viață lor

Rac
Racule, ai face orice pentru cei dragi, deoarece ai un suflet mare și îți pasă mai mult de ei decât îți pasă de tine. Dar nu îi poți lăsa să te trateze rău. Nu le poți permite să scape cu dându-ți minimum și să te facă să te simți groaznic în legătură cu tine însuți. În această lună, condu cu rațiunea înaintea inimii. Dacă cineva te rănește, nu mai petrece timp cu ei, chiar dacă inima îți va fi frântă. Pe termen lung, vei fi recunoscător că te-ai eliberat de ei. Vei fi mândru de tine pentru că ai ales opțiunea logică în locul a ceea ce îți dorea temporar inima odată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.