4 zodii care au NOROC in viata. Te numeri printre ele?

Esti destinat unei vieti pline de realizari? Continua sa citesti pentru a afla daca ai noroc ca fiind una dintre cele mai de succes semne zodiacale.

23 apr. 2023, 22:40
4 zodii care au NOROC in viata. Te numeri printre ele?

Zodii cu noroc. Definitia fiecaruia despre succes arata putin diferit de la om la om. In functie de valorile si obiectivele tale, interpretarea ta pentru a fi realizat in viata poate fi urcarea pana la o pozitie de CEO, sau poate pentru altcineva poate gasi la fel de implinitor sa-si ajute comunitatea. Din punct de vedere astrologic, harta natala este un instrument perspicace care te poate ajuta sa identifici punctele forte care iti permit sa-ti atingi obiectivele si sa te apropie de versiunea ta de succes. In plus, poate identifica noduri specifice care discern daca pur si simplu te-ai nascut cu calitate de star. Indiferent daca te identifici cu nivelul de realizare al lui Bill Gates sau ai un sentiment arzator ca esti destinat maretiei, sansele sunt ca graficul tau natal arata ca esti una dintre cele mai de succes semne zodiacale.

In timp ce semnul tau solar iti poate oferi o prezentare generala a calitatilor tale exterioare, exista si alte elemente in harta natala care vorbesc despre norocul tau si despre destinul tau, cum ar fi prezenta lui Jupiter si, respectiv, amplasarea Nordului Nord. Jupiter este responsabil cu averea si norocul in harta natala. In astrologie, Jupiterul de bun augur guverneaza abundenta, asa ca, daca semnul tau Jupiter este in Varsator, de exemplu, s-ar putea sa fii binecuvantat cu o viata sociala activa, deoarece semnul de aer se refera la prietenie si societate.

Nodul tau nord, pe de alta parte, indica destinul tau, mai ales cand vine vorba de cariera si chemarea ta personala. A avea mai multe plasamente planetare sau a nodului nord in a zecea casa a profesiei si a chemarii tale, este de obicei un semn daca te-ai nascut cu noroc in cariera ta. Acesta este un semn al cuiva care va pune o amprenta asupra ceva sau o schimbare majora in domeniul sau. Acesti oameni simt ca identitatea si fericirea lor sunt strans legate de capacitatea lor de a realiza lucruri in viata.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Esti destinat unei vieti pline de realizari? Continua sa citesti pentru a afla daca ai noroc ca fiind una dintre cele mai de succes semne zodiacale.
Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Intre a fi un element de foc si primul semn din zodiac, Berbec, ai dreptate sa simti ca esti destinat sa duci o viata implinita. Atitudinea ta inflacarata te impinge sa-ti asumi riscuri si sa improvizezi daca totul esueaza. Nu doar atat, dar competitivitatea ta te mentine intr-o mentalitate castigatoare.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Berbecii sunt cei mai curajosi in a-si urmari obiectivele. Nu se multumesc sa urmeze un plan pentru succes – ei prefera sa fie primii sau cei mai buni in ceva. Chiar daca sansele sunt impotriva ta, ai rezistenta si determinarea de a incerca din nou pana cand ajungi pe primul loc. In plus, ca semn cardinal, esti mereu plin de idei inovatoare, ceea ce iti ofera un avantaj numai datorita ideilor tale inovatoare. Indiferent daca ai planuri pentru ligile mari sau ai intra in cartile de istorie, nimic nu te impiedica sa atingi succesul suprem.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.