Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Runele anunţă o săptămână nu tocmai uşoară, cu tot felul de provocări care de care mai neaşteptate. Ar fi de dorit o mobilizare exemplară de energie şi o gestionare bună a emoţiilor.

22 apr. 2023, 18:51
Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. Mihai Voropchievici vine cu principalele previziuni ale runelor pentru sfârşitul lunii aprilie. Iată la ce trebuie să se aştepte fiecare zodie

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023 BERBEC

Berbecii au o rună bună, puternică, dar este necesar să se detașeze de toate grijile legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună, recomandă Mihai Voropchievici în emisiunea de la Fanatik

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023 TAUR

Taurul trebuie să se aştepte la o dispută furtunoasă. Ar fi de preferat să rămână calmi şi în afară conflictului, căci lucrurile se vor aşeza în scurt timp.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023 GEMENI

Astrele le-au pregătit Gemenilor o călătorie. Au ocazia să se recreeze, să îşi reîncarce bateriile şi ar face bine să profite de minivacanţa care îi aşteaptă.

Citeste si Horoscop Cassandra. Ce zodii beneficiază de energia planetelor, cine are un weekend de coşmar

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023 RAC

Racii se vor confrunta cu o serie de provocări. Nu va fi o perioadă chiar uşoară, dar vor putea face faţă. Important e să nu se lase copleşiţi de griji.

Rune 24-30 aprilie 2023 LEU

Runele le-au pregătit Leilor fie o mutare din casă, fie o schimbare de job. Poate apărea o problemă în plus pe lângă ele deja existente. Important e să acționeze așa cum simt ei.

Horoscop rune 24-30 aprilie FECIOARĂ

Pentru Fecioare, vine o săptămână cu o serie de schimbări majore.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023 BALANŢĂ

Balanțele pot găsi rezolvarea sau răspunsul la o problemă cu condiția să aibă o discuţie sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune 24-30 aprilie SCORPION

Scorpionii ar afce bine să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, să nu grăbească rezolarea unei probleme. Lucrurile bune se întâmplă atunci când te aştepţi mai puţin.

Horoscop rune 24-30 aprilie SĂGETĂTOR

Săgetătorii să se aştepte la o schimbare foarte importantă. E foarte important să accepte această schimbare.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Horoscopul runelor 24-30 aprilie CAPRICORN

Runele le recomandă Capricornilor să nu mai fie atât de conservatori. Vorba dulce mult aduce, iar un zâmbet rezolvă multe probleme.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023 VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să dea dovadă de prudență extremă pentru că n-au făcut ce li s-a zis zilele trecute. Să fie foarte atenți la ce fac, ce cer și ce oferă,.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023 PEŞTI

Peștii au undă verde la a începe o viață nouă. Renasc şi ei odată cu primăvara.