Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 22-28 aprilie este intrarea planetei Mercur în mişcare retrogradă. Mersul retrograd al planetei se va încheia pe 6 mai, iar în acest răstimp nativii își vor face reevaluări de sine și analize lucide ale planurilor de viață.

21 apr. 2023, 16:42
Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală în ciuda eforturilor de a le ascunde. Cum va fi fiecare zodie afectată de mișcarea aparent retrogradă a planetei Mercur ne spune Urania, în rândurile următoare.

Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023 BERBEC

Pe fondul intrării planetei Mercur, în ziua de 22 aprilie, în mișcare aparent retrogradă, nativii vor avea posibilitatea să-și analizeze de nenumărate ori deciziile de moment, să evalueze situația financiară prin care trec ori să estimeze riscurile unor evoluții pline de surprize. Este o perioadă marcată de întâlniri agreabile, șansa de a afla lucruri interesante în împrejurări publice (întruniri, ședințe, călătorii).

Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023 TAUR

Pe 22 aprilie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 16 mai, le va oferi celor care s-au născut în acest semn numeroase condiții, argumente și disponibilități pentru a reevalua tot ceea ce pare a fi necesar, în plan personal. Reevaluarea de sine și analiza lucidă a planurilor de viață vor fi necesare pentru a nu evolua dezordonat, așa că ele vor trebui cultivate cu mare grijă. Invitație astrală la prudență și la cumpătare, la modestie, la măsură și la luciditate.

Perioadă bună din punct de vedere financiar: nativii pot avea inițiative fericite care să le reechilibreze balanța cheltuielilor și a veniturilor; pot primi o ofertă, nu extraordinară, dar mulțumitoare și, dacă se vor întruni condițiile de viață personală sau profesională, o vor accepta, ceea ce va contribui la sporirea veniturilor.

Citeste si Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023 GEMENI

Pe 22 aprilie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 16 mai, va crea premisele unor reevaluări menite să le consolideze starea de sănătate: vor face analize pentru a confrunta actuala lor stare fizică sau funcția unui organ cu cea anterioară, care a justificat începerea unui tratament, și vor evalua utilitatea unei alternative prin abordarea altei scheme de medicație, modificarea temporară a stilului de viață și renunțarea la obiceiurile costisitoare energetic pentru organism.

Mercur va îndemna la reluarea unei teme de interes personal prin apariția unor detalii care vor corecta primele informaţii. Atenție, însă, nu toate informațiile care vor veni spre acești nativi vor fi reale sau vor reflecta, fie și parțial, realitatea, de aceea e nevoie de o verificare a lor.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu. Mercur retrograd, mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă şi la accidente.