4 zodii care dau lovitura în iunie. Verifică dacă eşti pe lista norocoşilor

Luna mai a fost una mai mult decat intensa. Am avut eclipse, am avut retrograde. Dar de-acum, gata! E vremea pentru un nou inceput.

08 iun. 2022, 15:16
4 zodii care dau lovitura în iunie. Verifică dacă eşti pe lista norocoşilor

Zodii norocoase în iunie! Se simte energia verii. Mercur retrograd s-a incheiat, urmeaza solstitiul de vara.  Ce zodii vor da lovitura gratie acestei noi conjuncturi astrale? Citeste in continuare sa vezi daca e si zodia ta pe lista!

TAUR
Venus se plimba prin zodia ta pana in 23 iunie, adaugand un plus de incredere de sine. Aceasta luna iunie este despre reinventare, mai ales ca rebelul Uranus intra in conjunctie cu patroana zodiei tale – Venus in 10 iunie. Este un moment perfect pentru experimente in ceea ce priveste stilul si estetica.

Horoscop rune. Dagaz anunţă probleme în cuplu, Jera vine cu belşug
LEU
O luna iunie abundenta in zona sociala. Soarele, planeta care iti patroneaza zodia, traverseaza sectorul prieteniei. Solstitiul de vara din 21 iunie va alimenta personalitatea ta sociabila si va face din luna iunie o perioada perfecta pentru inchegarea unor prietenii.

 

BALANTA
Luna iunie aduce pentru tine posibilitatea unor noi povesti de dragoste. Venus, planeta ta conducatoare, trimite “raze” de iubire. Iar intalnirea ei cu Jupiter, planeta norocului, in sectorul de parteneriate, precum si intalnirea dintre Mercur si Jupiter din 20 iunie, batatoresc calea catre un nou parteneriat amoros.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cad bani din cer pentru multe zodii, dar Luna Neagră pândeşte printre astre
SAGETATOR
Patronul zodiei tale – norocosul Jupiter – aduce oprimism in sectorul romantismului si distractiei din zodiac ta. Mai mult, Soarele in Gemeni traverseaza zona parteneriatelor, crescand sansele de intalniri si conexiuni amoroase.

Sursa: sfatulparintilor.ro