Horoscop rune. Dagaz anunţă probleme în cuplu, Jera vine cu belşug

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Mai departe, detalii pentru fiecare zodie.

08 iun. 2022, 12:04
Horoscop rune. Dagaz anunţă probleme în cuplu, Jera vine cu belşug

Horoscop rune. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cad bani din cer pentru multe zodii, dar Luna Neagră pândeşte printre astre
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această săptămână puteţi avea o conversaţie aprinsă, pentru câteva probleme din relaţia de cuplu. În ceea ce priveşte atmosfera negativă, o să găsiţi o oportunitate de a rezolva conflictele.Runa etalata – Algiz : O situatie in care esti acum stagneaza. Nu este progres rapid la acest moment. Nu stii ce te asteapta dar nici nu e o alta cale. Este posibil sa ti se deschida noi perspective sau deja s-au deschis si sa primesti o sansa sa schimbi anumite aspecte din viata ta. Situatia de care esti interesat iti va livra asemenea oportunitati.

Horoscop rune Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relaţia ta cu partenerul de viaţă se confruntă cu dificultăţi, de mai mult timp. Încheie acestă tensiune şi fii sincer cu tine şi mai ales asumă-ţi greşelile.Runa etalata – DAGAZ : Runa germanica Dagaz semnifica transformarea profunda urmare a unei constientizari puternice. Aceasta runa iti transmite faptul ca momentul este potrivit ca sa actionezi si sa obtii ceea ce iti doresti, astfel succesul este asigurat. Dealtfel vor exista puternice forte puse in slujba ta ca sa ai clipe de revelatie. Este o vreme de prosperitate si de mari salturi. De aceea, iti este recomandata o atitudine smerita, generoasa si recunoscatoare.

Horoscop Maria Sârbu. Săptămâna descătuşării, multe zodii îşi defulează energiile negative acumulate
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie să eviţi riscurile financiare de orice fel în această săptămână. Conjunctura astrală recomandă să nu faci investiţii majore şi nu accepta lucruri mărunte, ce prezintă anumite riscuri. Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Mesajul runei acum este despre finantele tale. Poti intampina frustrari in acest moment pe aceasta tema pentru ca simti ca nu ai controlul dorit de tine. Acum insa e momentul sa faci doi pasi in spate de la orice eveniment si sa privesti totul de la distanta, ca sa identifici ce trebuie facut. Invata din acest proces in care te afli. Observa ce se intampla si noteaza cum ai putea schimba lucrurile daca s-ar da timpul inapoi.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te vei confrunta cu o situaţie neaşteptată şi interesantă. Ai mai multă încredere în abilităţile şi inventivitatea ta, pentru că nu dai greş în acestă săptămână. Runa etalata – Inguz (inversata) : Pacea, iubirea si armonia iti pot parea dificil de obtinut, dar ele iti sunt disponibile. Daca persoana iubita este timida si rusinoasa, ajuta aceasta persoana sa isi deschida inima si sa isi declare ce simte.

Leu (23 iulie – 22 august)

Trebuie să iei în considerare semnalele de avertizare, ale corpului tău. Nu îţi mai stresa în mod inutil organismul, cu anumite proceduri care nu dau rezultate. Runa etalata – JERA: Runa germanica Jera semnifica recoltele si este asociata cu ideea de annual. Asa cum pamantul ofera recolta sub forma de roade dupa un ciclu care nu se abate de la perfecta sa oranduiala si aceasta recolta poate fi culeasa o data pe an, la fel si pentru tine urmeaza succesul pe care il vei culege urmare a muncii tale sustinute. Conditia insa este sa nu te astepti la rezultate rapide asa cum orice ar face muncitorii pamantului, roadele nu ies mai repede decat momentul natural. Fii perseverent si ai rabdare. Jera iti reaminteste ca este un timp pentru toate.

Horoscop rune Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai aşteptări mari de la partenerul de viaţă şi tu nu vrei să faci alte compromisuri. Gândeşte-te dacă dacă acesta este drumul cel bun, pentru relaţia pe care o aveţi în prezent. Runa etalata – Laguz: Aparitia lui Laguz poate indica o femeie foarte importanta din viata ta. O femeie care are o puternica influenta asupra ta, asa cum ciclurile Lunii influenteaza valurile oceanului. O recunosti?

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În această săptămână va fi greu să interacţionezi cu oricine, dar mai ales la locul de muncă. Te superi din cele mai mici lucruri şi te simţi neînţeles, de către oamenii din jurul tău.Runa etalata – OTHILA : Aceasta este runa castigurilor benefice. Ea indica aparitia unui moment in care pregatirile concrete, palpabile vor duce la rezultate palpabile. Este o oportunitate excelenta sa inveti, sa devii mai bun, sa te extinzi. Noile achizitii sunt favorizate. Deasemenea, aceasta runa iti introduce o vreme de binecuvantari in care actiunile intreprinse vor fi de succes si vor aduce oportunitati noi si mai bune pentru dezvoltare. Este un moment in care, daca ele vor fi recunoscute, te vor recompensa cu beneficii importante pentru dezvoltarea ta.

Horoscop rune Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai grijă de tine mai mult, pentru că rişti să ai probleme mai de sănătate. Nu încerca să îţi depăşeşti limitele, pentru că nu este indicat acest lucru.Runa etalata – Thurisaz : O situatie prezenta se anunta a fi complexa. Incerci sa actionezi dar trebuie sa o faci intr-o coeziune cu factorii externi. Fie iti e frica sa confrunti un adevar si sa analizezi cu claritate o situatie. Fii atent ca ce incerci sa faci sa nu inrautateasca situatia. Situatia nu depinde in totalitate de tine insa tot e nevoie sa te gandesti si tu mai mult ce poti face mai bine pentru ea.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O săptămână în care poţi avea parte de pierderi considerabile, ce te vor face să regreţi anumite decizii negândite, pe care le-ai luat. Încearcă să aduci soluţii eficiente pentru a remedia situaţiile.Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Wunjo sugereaza ca vine o perioada de bucurie si fericire pentru tine. Exista potentialul sa fie o perioada memorabila a vieti tale dar nu uita sa impartasesti norocul tau cu cei din jur, chiar daca nu vezi niciun beneficiu din faptul ca faci asta.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Orice ajutor de la partenerul de viaţă îţi este de ajutor la locul de muncă. În viaţa de cuplu poţi afla o veste că îţi poate schimba destinul.Runa etalata – Algiz : Ceea ce ai nevoie acum este de actiune si de un comportament potrivit si bine incadrat in timp ; activeaza tot ce ai mai bun din tine insa nu la o viteza foarte mare. Starea de siguranta iti este acum cea mai buna aparare. Sfatul este sa rezisti emotiilor si sa iti mentii mintea calma si cu o viziune clara pentru a te descurca cu orice situatie. Trebuie sa te concentrezi ca sa iei cele mai bune decizii.

Horoscop rune Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În relaţia cu partenerul de viaţă apar mici dificultati şi tensiuni, ce pot fi rezolvate cu mult calm. Recomandarea este ca fiecare dintre voi doi, să nu mai pună orgoliul în faţă.Runa etalata – EHWAS, inversata. Daca o miscare iti este blocata sau cel putin asa ti se pare, asigura-te ca ceea ce faci tu este o actiune corecta. Nu exista oportunitati ratate. Trebuie doar sa recunoastem ca nu toate oportunitatile sunt si potrivite pentru noi. Ce este menit pentru tine va veni la tine si se va implini cu usurinta la momentul potrivit.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o perioadă critică pentru locul tău de muncă şi îl poţi pierde. Confruntă problemele şi nu le ascunde sub covor, pentru că poţi avea succes în a depăşi dezamăgirea!Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Poate este timpul sa cauti sfaturi de la altii. Nu te stresa despre ce a trecut, nu poate fi schimbat. In schimb, focuseaza-te pe viitor si pe scopurile urmatoare. Daca inveti din situatiile curente, atunci este o oportunitate pentru multa cunoastere ce iti va asigura un viitor de succes.

Ce sunt runele

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.