40 de ţinute cu stil pentru vreme rece şi ploioasă

Ce îţi poate schimba starea proastă dintr-o zi întunecată de toamnă? O ţinută în care să te simţi excelent şi care să te apere de picăturile reci de ploaie şi frigul de afară! Descoperă ce haine şi accesorii să alegi pe vreme urâtă.

RomaniaTV.net
24 nov. 2014, 11:24

Umbrela nu este doar un obiect necesar într-o astfel de zi, ci poate fi şi accesoriul tău principal pe ploaie. Trebuie să ai obligatoriu o umbrelă negră, care se potriveşte cel mai bine ţinutelor elegante. Iar pentru momentele în care vrei să ieşi în evidenţă, poţi alege umbrele transparente, pe cele cu imprimeuri florale, cele în culori neon sau cu mesaje interesante.

Dacă vrei să-ţi protejezi coafura de ploaie, pălăriile cu boruri late sunt exact ce îţi trebuie. Sunt elegante şi îţi oferă un look sofisticat.

Cizmele din cauciuc, negre sau colorate, sunt de asemenea foarte utile când este urât afară. Sunt foarte populare şi printre starurile de la Hollywood, care le poartă cât se poate de des. Le poţi asocia atât cu pantaloni skinny cât şi cu rochii sau fuste scurte. Iar în acest ultim caz, dresurile mate cât mai colorate îţi pot înveseli total ziua.

Pelerinele transparente sunt excelente pentru a te proteja de ploaie, dar şi pentru a-ţi pune în valoare ţinuta, care altfel ar fi fost ascunsă sub o haină groasă.


Citeşte continuarea pe eva.ro.