45.000 de tablete pentru elevii şi profesorii din Sectorul 1. Anunţul făcut de Primărie

Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache, a anunţat că este pregătită pentru începerea anului şcolar. Administraţia a cumpărat 45.000 de tablete pentru elevi şi profesori, care ar urma să fie folosite la şcoală în vreme de epidemie de coronavirus.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 08:26
45.000 de tablete pentru elevii şi profesorii din Sectorul 1. Anunţul făcut de Primărie

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 au precizat că sunt pregătiţi pentru începerea noului an școlar, indiferent de scenariul care va fi aplicat: scenariul verde – toți elevii la școală, scenariul galben – jumătate dintre elevi la școală, jumătate online, sau scenariul roșu – toți elevii acasă, în fața tabletelor.

„Chiar și în situația scenariului roșu, elevii și profesorii din Sectorul 1 își vor putea desfășura activitatea didactică în cele mai bune condiții. Administrația locală a achiziționat 45.000 de tablete care vor fi prezentate marți, 08.09.2020, la ora 11.00, de către Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, la Complexul Social de Servicii Odăi situat în Șos. Odăi nr. 3-5, Sector 1, locul în care acestea sunt în prezent depozitate”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Elevii şi părinții vor afla până în 10 septembrie cum vor începe școala sau grădinița, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie. Mai exact, autorităţile urmează să anunţe dacă copiii vor reveni fizic la şcoală sau vor face cursuri online.

Anul şcolar 2020 – 2021. Educaţie la clasă sau cursuri online? Anisie: Părinţii vor afla până în 10 septembrie cum va începe şcoala


loading...