46 de tablouri furate din Belgia au fost găsite în București

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au efectuat o percheziţie domiciliară în Capitală, fiind descoperite şi ridicate 46 de tablouri furate în luna martie de persoane necunoscute dintr-un depozit securizat din Anvers, Belgia.

16 sept. 2021, 12:27
46 de tablouri furate din Belgia au fost găsite în București

46 de tablouri furate în luna martie dintr-un depozit securizat din Anvers, Belgia, au fost găsite în București.

„La data de 15 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, a pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-o cauză privind un ordin european de anchetă, emis de autoritățile judiciare din Regatul Belgiei.

În fapt, cercetările vizează furtul unor obiecte de artă – tablouri, faptă săvârșită pe teritoriul Regatului Belgiei în luna martie a acestui an, prejudiciul fiind estimat la 160.000 euro”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul spargerii de la vila lui Marian Vanghelie. Decizia magistraţilor este definitivă

În urma cercetarilor au fost identificate și ridicate 46 de tablouri din cele 59 reclamate ca sustrase, a mai transmis sursa citată.

Citeşte şi: Destinul palpitant al unui tablou de Picasso. Furat acum 9 ani şi găsit de poliţie, a fost scăpat pe jos la conferinţa de prezentare VIDEO


loading...