5 ani de puşcărie pentru un selfie. Thailandezele care îşi pozează sânii vor fi condamnate

Guvernul Thailandei a luat o decizie drastică, menită să descurajeze o practică tot mai des întâlnită a tinerelor din acestă ţară de a-şi face selfie la sâni şi a posta apoi fotografiile pe internet.

17 mart. 2015, 19:18

Moda selfie-urilor la sâni, aşa numitele „boobfies” a înflorit pe reţelele de socializare şi a fost receptată ca atare de femeile thailandeze până într-acolo încât a ajuns să-i îngrijoreze pe guvernanţi. În consecinţă, autorităţile au decis să impună severe sancţiuni autoarelor unor astfel de fotografii.

Citeşte şi ŞASE ANI de ÎNCHISOARE pentru un SINGUR SELFIE. Ce a făcut un bărbat de a meritat o aşa pedeapsă FOTO

Ministrul Culturii de la Bangkok a anunţat la începutul acestei săptămâni că femeile care nu se supun interdicţiei de a-şi fotografia sânii se expun unei pedepse de cinci ani de închisoare. Totuşi, oficialul nu a explicat cum vor fi identificate suspectele.

Citeşte şi Lovitură pentru iubitorii de SELFIE. Ce au interzis marile capitale europene

Pedeapsa anunţată se bazează pe o lege asupra cybercriminalităţii intrată în vigoare în 2007 şi care condamnă, între altele, „faptele care generează dezordine publică”, dar şi pe cele „care oferă informaţii obscene, accesibile publicului”.


loading...
Partenerii noștri