5 lucruri pe care absolut toţi bărbaţii le urăsc la femei. Te va părăsi instant dacă vei face asta

Publicat: Miercuri, 13 Aprilie 2016 13:45 // Actualizat: Miercuri, 13 Aprilie 2016 13:45 // Sursa: romaniatv.net

Femeile sunt diferite de bărbați, de acest lucru am mai vorbit și este o realitate dovedită științific. Suntem construiți diferit, este normal ca diferențele să existe. În plus, funcționăm după anumite tipare și șabloane, din care ne este greu să ieșim. Și pentru că gândim diferit și acționăm diferit, este la fel de normal ca o parte din lucrurile pe care le facem noi, ca și femei, să fie ușor deranjante pentru bărbați, care nu le înțeleg utilitatea.

Foto: elli.ro

Bârfa

Chiar dacă se spune că bărbații bârfesc mai mult decât femeile, cei mai mulți dintre bărbați găsesc foarte deranjant acest tip de comportament. Bârfa este, în opinia lor, unul dintre cele mai urâte lucruri pe care le fac femeile, atunci când se adună și vorbesc despre alte femei sau despre ce a mai făcut X-Y.

Citeşte şi  7 lucruri care le înnebunesc pe femei la bărbaţi

Și asta pentru că lor li se pare o pierdere de vreme și de energie această pleiadă de discuții despre viața altora. Fiecare este liber să facă ce vrea, când vrea, dacă își asumă responsabilitatea pentru faptele lui. Femeile care bârfesc sunt privite destul de reticent și prin prisma faptului că asta denotă o anumită trăsătură de comportament, deloc atrăgătoare pentru bărbați.

Citeşte continuarea pe elli.ro

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bărbaţi bârfă ce vor barbatii femei obiceiuri proaste relaţie parteneri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 apr 13:58
... Femeile sunt diferite de bărbați, de acest lucru am mai vorbit și este o realitate...
13 apr 13:49
...ca diferențele să existe. În plus, funcționăm după anumite tipare și șabloane, din care ne este greu să ieșim. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H