7 lucruri care le înnebunesc pe femei la bărbaţi

Bărbaţii. Îi iubim atât de mult şi oricât i-am critica nu putem trăi fără ei. Ne plac acele lucruri mărunte pe care le fac şi care îi transformă în adorabili fără pereche. Pentru cei mai experimentaţi, le spunem cam ce ne place. Voi, doamnelor, sperăm să vă regăsiţi întocmai în cele de mai jos.

RomaniaTV.net
26 ian. 2016, 13:02
7 lucruri care le înnebunesc pe femei la bărbaţi

1. Sa faca planuri

Barbatii care fac planuri, fie ca e vorba despre o intalnire, o excursie de weekend sau doar o banala plimbare de dupa-amiaza sunt fascinanti. Ne arata ca sunt capabili sa se gandeasca la noi si la ceea ce ne place.

Citeşte şi  Află ce le atrage pe femei la un bărbat

2. Sa asculte cu atentie

Sa-i arati unei femei ca esti un bun ascultator este un lucru exceptional. Ne place sa vedem ca isi aminteste lucruri pe care le-am discutat sau sa ne surprinda cu ceea ce stie ca ne place mai mult: un buchet de flori, o carte, o cutie cu bomboane sau cu bilete la concert.

Citeşte şi  Lucruri pe care femeile le vor de la bărbaţi, fără să fie nevoite să ceară

3. Sa arate putina vulnerabilitate

Da, ne plac barbatii puternici, dar nu cei insensibili. Barbatul care arata ca are si el slabiciuni, momente in care simte nevoia de ajutor, de sprijin, este cel adevarat. In prezenta lui e cam ca si cum ai castiga la loteria emotiilor.

Citeşte mai mult pe ele.ro