5 lucruri pe care NU le ştiai despre femei

Nici femeile nu se cunosc pe sine în deplinătate, cu atât mai puţin bărbaţii nu reuşesc să înţeleagă tainele reprezentantelor sexului frumos. Iată cinci lucruri pe care nu le ştiai despre femei!

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 08:54
5 lucruri pe care NU le ştiai despre femei

Una din zece femei nu are niciodata orgasm

Nici macar stiinta nu poate gasi motivul din cauza caruia una din zece femei nu cunoaste orgasmul, iar afirmatia nu se aplica nici macar in acele cazuri rare in care femeia ramane virgina tot restul vietii.

Citeşte şi  5 tipuri de femei pe care bărbaţii nu le înţeleg

Insa statistica dovedeste faptul ca orgasmul feminin nu are fundamente evolutionare, nu are nicio legatura cu instinctul de reproducere sau cu fertilitate. Doctorul Eva Martin sustine ca apetitul sexual al femeii „este ghidat de un sistem complex de semnale transmise intre creier, ovare si celelalte organe reproductive. Un creier sanatos, mai degraba decat un corp sanatos, dicteaza dorinta femeii pentru sex”.

Femeile cumpara mai multe masini decat barbatii

Potrivit unor estimari, industria auto este guvernata de femei, cel putin in ceea ce priveste cumpararea. 52% din masinile noi cumparate ajung in proprietatea femeilor, la fel si 53% din cele second hand, restul procentelor revenind barbatilor.

Continuarea pe Lyla.ro