5 parfumuri excitante pentru bărbaţi

Doamnelor, dacă vreți să fiți sigure că partenerul nu va alege să privească un meci de fotbal sau să iasă la o bere cu băieții în loc să vă ofere o seară „activa”, ca-n vremurile bune, nu trebuie decât să alegeți un parfum cu miresme excitante.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 21:33
5 parfumuri excitante pentru bărbaţi

Uitați de mosc. Bărbații sunt mai degrabă atrași de mirosul de bomboane, prăjituri și flori. Cel puțin așa susțin cercetătorii de la Asociația de Cercetare și Tratament asupra Gustului și Mirosului din Statele Unite, care au alcătuit un top 5 al celor mai incitate parfumuri pentru bărbați.

 1. Vanilia. Prin anii 1700, vanilia era folosită pe post de afrodisiac pentru a crește potența masculină. N-ar fi de mirare atunci că mulți bărbați consideră mirosul vanilat euforic și senzual, care îi induce într-o dispoziție romantică.  

 2. Lemn-dulce. Nu mai puțin de 30 la sută dintre bărbații chestionați în cadrul studiului menționat s-au declarat excitați de mirosul de lemn dulce. Căutați un gel de dus care să conțină extracte din această plantă și nu veți regreta.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro