5 paşi să seduci un bărbat în funcţie de zodia lui

Daca stii ce zodie este barbatul care iti place foarte mult si nu ai idee cum sa-l abordezi, iata ce sfaturi au pentru tine astrologii.

RomaniaTV.net
12 apr. 2014, 18:57
5 paşi să seduci un bărbat în funcţie de zodia lui

Barbatul Berbec

1. Lasa-l sa conduca: Pentru a-l cuceri trebuie sa fii independenta, insa nu prea bossy, pentru ca egoul lui este mare.

2. Fii directa: Nu o lua pe ocolite. Spune clar ce intentii ai si nu-l pune sa ghiceasca, sa presupuna, sa deduca.

3. Mergi direct la inima: Barbatului Berbec nu-i este frica sa-si exprime sentimentele si apreciaza sinceritatea. Fa si tu la fel!

4. Nu incerca sa-l legi: Nu iti arata gelozia sau posesivitatea. Imediat ce simte o limitare a libertatilor, fuge.

5. Cauta aventura: Ai grija sa pastrezi tot timpul o atmosfera aventuroasa. Imediat ce simte rutina, barbatul Berbec da inapoi.
 

Barbatul Taur

1. Incet, dar sigur: Nu te grabi cu un Taur. El are nevoie sa cantareasca plusurile si minusurile, sa se acomodeze cu situatia. Va merge mai departe doar cand va fi sigur pe el.

2. Ai grija de tine: Desi este pragmatic, barbatul Taur se da in vant dupa femeile frumoase. Asigura-te ca esti tot timpul aranjata, cu haine care iti vin ca turnate si accesorii stilate.

3. Nu te da o nuca prea tare: Barbatului Taur nu-i plac jocurile de-a soarecele si pisica. Nu te da o nuca prea tare de spart. Nu va intelege mesajul si va trece mai departe spre cineva mai usor de cucerit.

4. Fii sincera: Barbatul Taur vrea langa el o persoana de incredere pe care stie ca se va putea baza oricand. Fii sincera intotdeauna, pentru ca e greu sa-i recastigi increderea.

5. Calitati importante: Fiind un barbat pragmatic, ai grija sa-I arati ce caliati importante ai: ai minte, castigi bine, gatesti bine!

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.