5 zodii care tin mereu GARDA SUS. E foarte greu sa ajungi la sufletul lor!

In astrologie, unor semne zodiacale le este mult mai usor sa se deschida catre altele, cum ar fi semnele de foc. 

03 apr. 2022, 21:26
5 zodii care tin mereu GARDA SUS. E foarte greu sa ajungi la sufletul lor!

Unele zodii unt chiar greu de cunoscut. Nu inseamna ca nu sunt prietenosi – daca vorbesti cu ei, sunt receptivi si draguti. S-ar putea chiar sa te intelegi foarte bine cu ei. Cu toate acestea, nu poti sa nu simti ca nu-i cunosti de fapt. Desi fiecare are motivele sale pentru a nu se deschide fata de ceilalti, semnul zodiacal al unei persoane poate dezvalui daca deschiderea fata de ceilalti este o parte din personalitatea sa. Cele mai rezervate semne zodiacale ar avea nevoie de ceva timp pentru a se obisnui cu cineva nou, dar devin prieteni fideli odata ce le castigi increderea.

In astrologie, unor semne zodiacale le este mult mai usor sa se deschida catre altele, cum ar fi semnele de foc.

Semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator) tind sa fie cele mai putin „cu garda sus” dintre toate. Poti sa iti gasesti destul de usor drumul spre bunavointa unui semn de foc, deoarece acestea sunt mai concentrate pe a fi placute decat pe a fi folosite.

Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul
Pe langa semnele de foc, semnele de aer Gemeni si Balanta sunt, de asemenea, destul de deschise. Gemenii condusi de Mercur iubesc sa vorbeasca si sa cunoasca oameni noi, iar Balanta are o inima foarte buna din fire si ii place sa vada binele din oameni. Tind sa vada atuurile si partile bune ale oamenilor inainte de a se indoi de ei si, din moment ce Balantele sunt atat de minunate, nu ar gandi niciodata ca ai ceva impotriva lor. Exista insa si alte semne zodiacale care nu vor sa se deschida la fel de usor.

Citeste mai departe pentru a afla despre cele cele mai precaute cinci zodii

Rac (21 Iunie-22 Iulie)
Nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca Racul este unul dintre cele mai precaute semne din zodiac. Racul are un exterior dur si un interior moale si, in mod normal, are incredere in cei care sunt cei mai apropiati de ei. Desigur, Racii s-ar putea sa nu aiba incredere in tine la inceput, iar oamenilor le poate fi greu sa intre in cercul lor interior.

Horoscop rune 4-10 aprilie 2022. Cupidon dă târcoale, dar puşculiţa este importantă în această săptămână
Daca vrei sa-l faci pe Rac sa se deschida fata de tine, este important sa te deschizi fata de ei si sa arati latura ta vulnerabila. Racii iubesc sa-i ingrijeasca pe oameni, asa ca, daca ceri o favoare, s-ar putea sa nu te vada ca pe o potentiala amenintare. Poti sa arati recunostinta prin cadouri precum plantele sau altceva de care pot avea grija si care ar arata frumos in casa lor.

Fecioara (23 August-22 Septembrie)
Semnul de Pamant Fecioara este perfectionistul suprem al zodiacului. Din aceasta cauza, ei pot trai dupa mantra „Daca vrei sa faci ceva bine, ar trebui sa-l faci singur”, mai ales in situatii de munca. Cand ai de-a face cu Fecioarele, trebuie sa-ti dovedesti valoarea, ajutandu-le sa faca ceva sau cerandu-le sfatul si apoi urmadu-l. Fecioarelor le place sa ajute, dar le place si sa aiba dreptate. Daca esti recunoscator pentru sfaturile pe care le-au dat si te-au ajutat intr-un fel, Fecioara va aprecia cu adevarat asta si se va descoperi ca este mai putin precauta in preajma ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri