50 de sibieni au protestat împotriva lui Traian Băsescu

Aproximativ 50 de persoane au protestat, marţi seară, la Sibiu, faţă de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, dar şi pentru a-i convinge pe oameni să meargă la vot la referendum.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 18:56
50 de sibieni au protestat împotriva lui Traian Băsescu

Protestatarii s-au adunat în Piaţa Mare a Sibiului, cu fluiere, pancarte şi tricouri inscripţionate cu mesaje precum „Români, cu mii şi sute, îi spun lui Băse «du-te»” sau „România spune DA la referendum”.

După ce au făcut un tur al pieţei, în care i-au invitat pe trecători să li se alăture, oamenii au scandat pe bulevardul central al oraşului „Veniţi cu noi / Şi voi sunteţi ca noi” sau „Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame”.

În faţa sediului PDL, protestatari i-au transmis un mesaj preşedintelui suspendat, scandând „Băse, nu uita, poporul nu te vrea”.

Mitingul s-a încheiat după aproximativ două ore, fără incidente.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, reprezentanţii Asociaţiei „Sibiu. Decembrie 1989”, organizatorii protestului, au obţinut aviz din partea municipalităţii pentru mitinguri până vineri, după un orar bine stabilit.

„Comisia de evenimente a dat aviz favorabil pentru proteste Asociaţiei «Sibiu. Decembrie 1989» pentru zilele de 24, 26, 27 iulie, pe traseul Piaţa Mare – strada Nicolae Bălcescu – Piaţa Mare, 19.30 – 21, iar în data de 25 iulie, ei vor putea protesta doar în zona Farmaciei de pe strada Nicolae Bălcescu, între orele 20.30 – 21.30, deoarece, anterior cererii lor, a fost avizat un alt miting, de la ora 19, în Piaţa Mare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mirela Gligore.