6 semne că te vei logodi în urmatoarele 6 luni şi ce spune poziţia de somn despre relaţia ta

Inelul ar putea veni la sărutul de sub vâsc pentru multe persoane. Sunt mai multe semne care te ajută să fii pregătită de marele eveniment.

26 nov. 2023, 22:20
6 semne că te vei logodi în urmatoarele 6 luni şi ce spune poziţia de somn despre relaţia ta

Iata 6 semne ca te vei logodi in urmatoarele 6 luni! Daca te afli intr-o relatie pe termen lung, incepi sa te intrebi cand iti va „ateriza” pe deget un inel de logodna. Nu esti sigura daca iubitul tau are de gand sa te ceara de sotie? Iata cele semne care te contrazic:

Brusc isi schimba comportamentul in legatura cu banii
Pana acum a fost de acord cu propunerea ta de a cumpara o noua mobila sau sa mergeti intr-o vacanta de vis, insa in ultima vreme se poarta de parca ar avea un arici in portofel? E posibil sa incerce sa economiseasca bani pentru a cumpara un inel de logodna si nu doreste sa-si arunce banutii stransi cu greu pe alte lucruri.

Șase obiceiuri sănătoase pe care să le adopți ca să ajungi să trăiești peste 100 de ani. Ce arată rezultatele celui mai recent studiu
Incepe discutii serioase legate de planuri pe termen lung
Nimeni nu vrea sa fie in situatia in care sa i se spuna: „Esti dragut, insa nu vreau”. Inainte ca iubitul tau sa se lase in genunchi in fata ta, vrea sa fie sigur ca ii vei spune da. Daca, din cand in cand, voi doi aruncati expresii de genul, „cand ne vom casatori” ori „viitorii nostri copii” probabil ca este increzator. Daca nu, s-ar putea sa te intrebe ceva de genul, „Unde ai dori sa locuim cand vom avea o familie?”

Stie o multime de lucruri despre bijuterii – sau a inceput sa te intrebe ce preferinte ai
Daca, atunci cand sunteti intr-un magazin de bijuterii, te intreaba, „Crezi ca inelul asta se preteaza pentru a fi oferit unei logodnice” este clar ce are de gand, nu-i asa?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta
Pozitia in care tu si jumatatea ta dormiti dezvaluie o multime de lucruri despre relatia voastra. Bineinteles ca pot exista si exceptii: spre exemplu femeia doarme mai departe de sotul ei care da din maini si din picioare cand doarme – insa daca pozitiile se schimba brusc, poate arata fie o crestere a intimitatii fie probleme care trebuiesc cand mai rapid abordate si rezultate.

Ce înseamnă să te trezești din somn între 3 și 5 dimineața, fără alarmă. Explicațiile lui Mihai Voropchievici
Cuplul „partea mea, partea ta”
„Membrii acestui cuplu se iubesc foarte multa insa, in acelasi timp, isi iubesc spatiul personal si independenta”, sustine Jared Sais, expert in comunicare non-verbala, pentru CupidsPulse.com. Fiecare are propriul stil de somn si refuza sa-l schimbe de dragul celuilalt. Sunt muncitori, motivati sa-si atinga obiectivele si tind sa fie lideri la birou.

Singura problema a acestui tip de distanta in pat este sa mergeti imediat la culcare fara sa vorbiti ori sa aveti contact fizic. „Daca vorbiti in timpul zilei si va imbratisati inainte de a ajunge in pat, apoi va intoarceti cu spatele si dormiti, demonstreaza ca aveti o intelegere profunda a individualitatii celuilalt”, a completat Sais.

Cuplul „interconectat”
Acest tip de cuplu nu are o parte favorita a patului si se folosesc reciproc pe post de perna, de fapt aproape ca nici nu au nevoie de perne cand dorm. „Se iubesc la maximum insa se si cearta la maximum. Au tendinta de a-si aduce emotiile si in timpul somnului ceea ce-i apropie foarte mult. Din nefericire insa, lipsa spatiului poate adauga multa caldura.”

Cuplul „lingura mare, lingurita”
Este una dintre cele mai intalnite pozitii de somn al cuplurilor si sugereaza apropiere atat fizica cat si emotionala. „Acesti oameni se simt confortabil cu intimitatea pe care o au. Pur si simplu vor sa se tina tot timpul noptii in brate, se simt in siguranta atingandu-se si ramanand conectati fizic”, crede Dr. Jane Greer, terapeut de cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.