6 semne EVIDENTE că partenerul NU TE MAI IUBEŞTE! Şi tu închizi ochii la al 5-lea?

Pauzele, separările temporare, divorțurile, toate iau naștere din motivul fundamental că unul dintre parteneri începe să nu-l mai iubească pe celălalt. Ai putea crede că dragostea nu se epuizează niciodată, însă nu e întotdeauna așa, și tu și eu o știm prea bine. Dacă arunci o privire mai atentă, aproape că-ți poți da seama în ce moment relația ta începe să o ia la vale. Indiferent de motivele pe care le primești sau observi, adevărul fundamental este numai unul: nu te mai iubește.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 07:03
6 semne EVIDENTE că partenerul NU TE MAI IUBEŞTE! Şi tu închizi ochii la al 5-lea?

Uneori este chiar atât de evident încât toată povestea asta se afla chiar sub nasul tău, dar n-ai putut să-ți dai seama. Dacă nu vrei să ajungi în acest punct, fii atentă la aceste 6 semne evidente care-ți spun că partenerul nu te mai iubește:

1. Arată o lipsă totală de interes față de tine

Unul dintre cele mai evidente semne care-l trădează este lipsa de interes manifestată față de tine. Dacă descoperi că mai și flirtează sau petrece mult timp cu alte persoane străine, chiar mai mult decât o face cu tine, este un semn că urmează să iasă din viața ta.

Citeşte şi Ce vor bărbaţii de la o soţie? 7 lucruri la care nu te-ai fi gândit

2. Ești învinovățită pentru tot ce merge prost în viața lui

Dacă a căpătat un obicei subit din a te învinovăți chiar și pentru lucrurile mărunte, dar negative, care se întâmplă în viața lui, este un semn de dispreț, care arată că și-a pierdut din sentimentele pe care le avea la început de relație pentru tine.

3. Găsește întotdeauna o scuză pentru a te evita

Fie că stă mai mult decât de obicei la serviciu, în fiecare seară, sau că pleacă subit în „călătorii de afaceri” în fiecare weekend, toate sunt un motiv de suspiciune. Refuză să meargă cu tine la petreceri sau întâlniri? Poate fi un semn că evită să petreacă timp cu tine, și că, probabil, nici nu vrea să mai fie cu tine. În unele cazuri, din păcate, și-au găsit deja pe altcineva.

4. Planurile lui de viitor nu te mai implică

Uneori, femeile află pe calea cea dură că partenerii lor nu-și mai fac planuri de viitor care le implică și pe ele. Este simplu de ghicit că dacă nu-și vede viitorul alături de tine, e pentru că a încetat să te mai iubească.

5. Simte că nu trebuie să se justifice în fața ta

Când cineva a decis că nu mai dorește să faci parte din viața lui, va simți că nu mai e necesar să-ți dea explicații pentru motivele din spatele acțiunilor sau sentimentelor sale. Dacă nu-ți poate explica de ce vrea să scape de tine și de relația voastră, îți va fi mai bine fără el.

6. Te simți constant rănită de ei, dar de cele mai multe ori, te învinovățești singură

Citeşte şi Zodii care găsesc NUMAI bărbaţi răi! Nu au deloc noroc în iubire!

Uneori e atât de incredibil de evident că ce-ați avut s-a terminat. Dacă partenerul te descurajează în mod constant, te denigrează, te minte, și în general, arată apatie față de tine, atunci e clar că s-a terminat, cel puțin din partea lui.

Nu numai că nu meriți un asemenea tratament, dar în cele din urmă vei ajunge să te întrebi dacă ești tu de vină sau nu pentru ceea ce se întâmplă. Nu lăsa ca lucrurile să ajungă în acest punct. Recunoaște că ești vrednică de iubire și treci mai departe în viață, la următoarea ta poveste de iubire.