Victor Ciutacu, dur cu David Popovici după ceremonia de decorare de la Palatul Cotroceni: „Niște pantaloni și o cămașă se impuneau. Deduc că la Federația de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere”

Victor Ciutacu l-a criticat aspru pe David Popovici, înotătorul - fenomen care a adus României două medalii de aur după Campionatul Mondial de Natație, pentru felul cum s-a prezentat la ceremonia de decorare de la Palatul Cotroceni.

20 iul. 2022, 19:08
Victor Ciutacu, dur cu David Popovici după ceremonia de decorare de la Palatul Cotroceni: „Niște pantaloni și o cămașă se impuneau. Deduc că la Federația de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere”

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la RomâniaTv, s-a legat de faptul că David Popovici și antrenorul său, Adrian Rădulescu au mers la ceremonie în trening.

„Pe căldura asta, în pantaloni lungi? Sărutări de mâini mamei Delfinului de Aur. E un pas înainte, doamnă. Nu te duci ca la ștrand când te premiază/decorează statul, fie și prin reprezentanți care poate nu-ți plac. Sigur, după gustul meu de învechit, om al trecutului, niște pantaloni și (măcar) o cămașă se impuneau și azi, dar, cum toți erau la fel, deduc că la Federatia de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere și nici n-a sunat telefonul de la Protocol. Deși nu-mi amintesc să o fi vazut vreodată pe doamna Potec în trening la masă cu domnul Țiriac. P.S. Luați și un text de aducere aminte„, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și David Popovici și antrenorul său, Adrian Rădulescu, decorați de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

David Popovici şi antrenorul său, Adrian Rădulescu, au fost decorați, miercuri, de Klaus Iohannis, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, după rezultatele remarcabile reușite de înotător în ultima perioadă.

Şeful statului i-a acordat Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler sportivului David Popovici, dublu medaliat cu aur, în semn de „înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de excepţie dovedite în cadrul celei de a 19-a ediţii a Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Budapesta (18 iunie – 3 iulie), impunându-se ca un simbol al tinerei generaţii de campioni şi contribuind, pe această cale, la afirmarea sportului românesc pe plan internaţional”.

„Aș vrea să încep prin a mulțumi statului român pentru această înaltă distincție. Mă simt onorat, mă simt recunoscător. Mulțumesc tuturor românilor și oamenilor care ne-au transmis energie pozitivă și aprecieri, de-a lungul timpului. Mulțumesc tututor celor care mi-ați fost alături, nu aș fi putut să fac toate aceste lucruri fără voi. Suntem doar la început și avem o misiune pe care încercăm să o ducem la capăt, să facem sportul o prioritate națională, să facem sportul un ambasador al țării pentru că merită și poate face lucruri foarte frumoase. Și, de asemenea, prin această misiune a noastră să îndemnăm cât mai mulți copii să aibă o viață activă, să avem o societate educată din punct de vedere sportiv ș care să poată să facă mișcare în condiții foarte bune fiindcă noi credem că asta va face o lume mult mai bună”, a declarat David Popovici, în cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Citește și David Popovici, implicat în scandalul anului din sportul românesc! Anchetă de proporţii ordonată de Vasile Dîncu