O mamă însărcinată în patru luni şi cu doi copilaşi a murit la doar 26 de ani din cauza sărăciei

Iuliana Dragnea, de 26 de ani, mama a doi copilasi, o fetitã si un bãietel, a murit la spitalul bârlãdean. Femeia era însãrcinatã în patru luni şi din cauza sărăciei şi-a neglijat sănătatea. Diagnosticată cu pneumonie bilaterală interstitială acută, femeia s-a stins pe patul de spital în câteva ore.

08 nov. 2022, 13:26
O mamă însărcinată în patru luni şi cu doi copilaşi a murit la doar 26 de ani din cauza sărăciei

O tânără mamă însărcinată în patru luni şi cu doi copilaşi a murit la doar 26 de ani din cauza sărăciei. Tragedia care a cutremurat comunitatea din comuna Epureni s-a petrecut pe 5 noiembrie. Cu o zi înainte de a murit, Iuliana a început sã se simtã foarte rãu si sã se sufoce. Sotul ei a sunat la Ambulantã, iar cadrele medicale au constatat cã femeia este în stare gravã si au transportat-o la spitalul din Bârlad. Aici a fost imediat internatã la Obstreticã Ginecologie, unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie bilateralã interstitialã acutã, potrivit vremeanoua.ro.

Citeşte şi: Un adolescent de 13 ani, copil de preot, găsit mort după o decepţie în dragoste. S-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin

A fost transferatã la ATI Reanimare, unde a fost pusã pe ventilator pentru a putea respira, însã în scurt timp a trebuit sã fie intubatã, deoarece nu mai putea nici asa sã respire. După câteva ore Iuliana şi bebeluşul ei au murit.

În urma ei au rămas doi copii orfani, o fetitã de 5 ani si un bãiat de aproape doi ani. Tatăl copiilor este şi el bolnav de inimă.

Citeşte şi: „Fă-o pe mama să sune, măcar atât!” Scrisoare sfâşietoare către Moş Crăciun a fetiţei crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate

Familia este foarte săracă, nu ai bani nici pentru înmormântarea Iulianei şi a bebeluşului ei nenăscut.

„Familia este de-o conditie tare modestã si are nevoie de ajutor! Haine, sicriu de scos din spital, masina mortuarã pentru deplasarea la Epureni, orice ajutor este binevenit. Haideti sã le dãm o mânã de ajutor, Iuliana sã îsi ia zborul înmormântatã crestineste si apoi sã avem grijã de micutii sãi!”, a precizat Carmen Suciu, membru fondator al Asociatiei „Nãscutã Înfer”.

Cei care doresc să ajute au la dispoziţie următoarele conturi, precum şi numărul de telefon al mătuşii Iulianei.

RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Bârlad (în Euro) pe numele Neculitã Mariana
RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Bârlad (în Ron) pe numele Neculitã Ion
Telefon: 0751 889 134 – Mariana Neculitã