6ix9ine, probleme după concertul în România. Anunţul făcut de artist: „M-a prins”

6ix9ine întâmpină probleme după concertul în România. Festivalul Beach Please a avut un real succes în rândul tinerilor, care s-au grăbit să își cumpere bilete pentru a-și vedea artiștii preferați în carne și oase. Printre ei s-a aflat și celebrul rapper.

05 mai 2023, 20:18
6ix9ine, probleme după concertul în România. Anunţul făcut de artist: „M-a prins”
6ix9ine, probleme după concertul în România

6ix9ine, probleme după concertul în România. Rapper-ul a fost de departe unul dintre cei mai așteptați artiști internaționali, de la festivalul Beach Please! Acesta nu doar că a cântat piesele sale deja extrem de cunoscute în întreaga lume, ci a și întreținut o atmosferă demnă de lăudat.

Citeşte şi: Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu: „E daddy-ul meu, nu s-a rupt lanțul de iubire”

6ix9ine, probleme după concertul în România

Artistul a sărit în mulțime de 3 ori, s-a dezbrăcat de haine, apoi le-a aruncat în public și a acceptat să facă poze cu toți cei care aveau bilet VIP.

La doar o zi după concert, rapperul a postat pe Instagram un mesaj în care s-a arătat extrem de mulțumit de experiența de la Beach Please și a subliniat că este pentru prima dată în trei ani când se bucură de un astfel de eveniment.

Cu toate că experiența Beach Please a fost una extrem de frumoasă, frigul și vântul s-au resimțit pentru artist. 6ix9ine și-a anunțat fanii că a făcut gripă după concertul din România. „Am vrut să lansez încă o melodie, dar m-a prins gripa”, a scris rapperul.

Bia Khalifa, sărut pasional cu 6ix9ine

Artistul care a strâns la unul dintre clipurile sale în care cântă alături de Nicki Minaj peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube a fost cucerit de vedeta Only Fans. După ce 6ix9ine şi blondina s-au încins, s-au sărutat cu mare patos, iar imaginile au fost publicate de amândoi pe Internet.

6ix9ine a pus un story cu mine în care ne sărutăm. El a pus primul story, iar eu am dat repost. Oamenii mă întreabă cum am ajuns la el. Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine. 

Este ca și cum aș întreba un pilot de avion cum a decolat sau cum a aterizat cu avionul. Avionul este făcut să zboare, nu? Așa sunt și eu, dacă eu sunt o legendă, așa mi-a fost scris.

Nu știu de ce se miră lumea când eu sunt cine sunt! Degeaba încearcă să mă saboteze lumea, că faptele vorbesc de la sine”, a spus Bia Khalifa.