Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu: „E daddy-ul meu, nu s-a rupt lanțul de iubire”

Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu. După multe speculaţii care s-au făcut în ultima vreme, blondina a dezvăluit ce sentimente are pentru artist în acest moment. Mai mult, a adus în discuție și scandalul de proporții în care a fost implicată, odată cu despărțirea de Fulgy.

03 mai 2023, 21:09
Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu: „E daddy-ul meu, nu s-a rupt lanțul de iubire”
Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu

Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu. O poveste care o bântuie pe fosta concurentă de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’este despre Sișu Tudor, o relație pe care nu și-a asumat-o niciodată în adevăratul sens al cuvântului. Acum, blondina spune lucrurilor pe nume și dezvăluie ce se întâmplă de fapt între ei.

Citeşte şi: Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru. Fanii au rămas fără cuvinte: „S-a creat vâlvă pe internet”

Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu

Sișu e daddy-ul meu, nu speculează nimeni nimic, ok? Nu s-a rupt lanțul de iubire. Eu mă întâlnesc cu el când vreau. Suntem prieteni. Bine, facem sex. Nu mai e la modă să fii în relație. Când o să mă auziți pe mine că sunt într-o relație serioasă, o să mă vedeți cu un inel plin de diamante la mână. El dacă vine și mă cere, întâi mă uit la inel. Eu nu dau semne că vreau să fiu căsătorită.”, a declarat Bia Khalifa.

Blondina a adus în discuție și scandalul de proporții în care a fost implicată cu Fulgy. Cei doi s-au despărțit cu scântei și multe certuri în urmă cu doar câteva săptămâni, iar problemele dintre cei doi par a fi departe de a se fi încheiat.

Eu nu sunt disperată după atenție așa cum era el. Tremura de nervi și mă obliga să fac Tik-Tok-uri cu el. Mă ținea în casă(…) Mă amenință de pe un cont fake și oricum mă amenința și așa mai departe, numai că în instanță trebuie să dovedești.  Eu am ceva înregistrări, dar chestiile acestea nu o să le fac niciodată publice pentru că eu vreau să câștig procesul acesta și o să-l câștig, atâta pot să spun.

Eu doar am vrut să îmi iau chestiile mele înapoi. Am avut o înțelegere amiabilă pe care nu au respectat-o. Vreau să îmi iau lucrurile, hainele și să îmi repare bunurile, adică laptopul pe care am proiecte nu doar ale mele, ci și ale altor persoane care s-au folosit de laptopul meu. Asta a fost înțelegerea. Nu am primit nimic, nu s-a întâmplat nimic, dar urmează. Atâta pot să spun„, a mai mărturisit Bia Khalifa, potrivit Wowbiz..ro.