Bia Khalifa se mută în Spania. Blondina s-a împăcat cu tatăl ei: „Ne-am împăcat în perioada sărbătorilor de iarnă”

Bia Khalifa se mută în Spania. Tânăra a dezvăluit că a fost agresată în adolescență de tatăl ei și a ales să se despartă complet de el. Cu toate acestea, după atât timp, cei doi și-au acordat încă o șansă și s-au împăcat.

27 apr. 2023, 09:08
Bia Khalifa se mută în Spania. Blondina s-a împăcat cu tatăl ei: „Ne-am împăcat în perioada sărbătorilor de iarnă”
Bia Khalifa se mută în Spania

Bia Khalifa se mută în Spania. Blondina a publicat o imagine în care apare alături de tatăl ei, arătând tuturor că s-au împăcat şi nu îşi mai poartă ranchiună. Bia a dezvăluit că împăcarea a avut loc în luna decembrie, chiar înainte de Crăciun.

Citeşte şi: Bia Khalifa face dezvăluiri șocante despre relația cu Dani Mocanu: „Încercau să-mi facă rău”

Bia Khalifa se mută în Spania

Bia Khalifa a vorbit și despre planurile sale de viitor, printre care se numără și mutarea definitivă în Spania, unde tatăl ei are afaceri. Tânăra a menționat că își dorește să continue să facă muzică și în Spania și că va petrece mult mai mult timp acolo.

Da, sunt foarte ok. Nu ne-am împăcat acum, ci acum câteva luni, în perioada sărbătorilor de iarnă. Totul e bine, nu mai contează cine a făcut primul pas, nu e vorba de orgoliu aici.

Da, merg destul de des. O să vin și mai mult timp pentru că o să vreau să fac muzică și în Spania. Probabil o să mă mut aici, nu știu dacă se va întâmpla, dar vedem cum vor decurge lucrurile”, a declarat bia Khalifa, pentru Antena Stars.

Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy

Vedeta OnlyFans a reacţionat vehement după ce fiul Clejanilor a spus că a plecat în Spania, unde i se propusese o partidă de sex pentru 30.000 de dolari.

Am stat patru zile în Spania, am mers pentru că a fost ziua de naștere a lui tati, i-am făcut o surpriză pe 17 februarie. Am plecat acolo cu sora mea, am stat la familie, nu am stat la hotel, am stat toată ziua cu familia, sora mea și-a luat permisul, ne-am plimbat… N-am nicio treabă cu ce zice Fulgy, n-am nicio legătură.

Am vorbit cu tata despre ce a spus Fulgy și tata e un om normal, nu cum e la Fulgy, unde cu toții au o mică problemă, ca să nu spun mai mult… Tata m-a sfătuit să nu bag în seamă chestiile astea, eu fiind non-stop cu el…

Și, când am văzut articolul, ce a spus Fulgy despre mine, i-am explicat lui tati că nu merge așa în lumea asta mondenă și că, oarecum, oamenii așteaptă un răspuns de la mine, dacă nu, rămâne bătut în cuie ce s-a spus. Și nu am urmat sfatul lui tati, pentru că asta mi se pare o chestie ieșită din comun.

El s-a apucat să inventeze, iar eu, în primul rând, sunt șocată. Adevărul? Adevărul e că eu am fost o persoană ok cu el, nu știu de ce a făcut asta? Din toate punctele de vedere!”, a spus Bia Khalifa pentru Cancan.