7 greşeli de sănătate pe care nu-ţi dai seama că le faci zilnic

Sunt unele obiceiuri care au fost integrate în oameni atât de mult timp încât s-ar putea ca nici să nu realizeze că sunt periculoase pentru sănătate. Indiferent că este vorba de obiceiuri incoştiente sau valori greşite ale societăţii moderne, faptul că oamenii nu le acodă prea multă atenţie poate avea repercusiuni grave asupra sănătăţii.

RomaniaTV.net
25 ian. 2017, 08:36
7 greşeli de sănătate pe care nu-ţi dai seama că le faci zilnic

Nu bei suficienta apa

Cu totii am auzit despre beneficiilor consumului de apa, insa cati oameni beau suficiente de mult lichide? O hidratare corespunzatoare ajuta la energizarea musculaturii, revitalizeaza pielea si ajuta la scaderea in greutate. De asemenea, rinichii beneficiaza de pe urma unui consum normal de apa, iar tranzitul intestinal se va face mai usor. In general, cand bei mai multa apa te simti plin de energie si mai putin obosit.

Citeşte şi  Cum să te vindeci cu ajutorul gândurilor pozitive

Mentinerea tensiunii in muschi

Este usor sa treci cu vederea cand anxietatea se manifesta in muschi. Adesea oamenii sunt tensionati si raman asa ore in sir dupa o perioada stresanta. Dupa un timp, acest lucru duce la dureri de spate, dureri de cap si alte probleme de sanatate. In timpul zilei, acorda-ti un moment in care sa eliberezi toata aceasta tensiune. Roteste capul usor sau ridica umerii – sunt doua exercitii simple care pot fi facute oriunde.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro