7 locuri grozave pentru un „quickie” pe timp de vară

Vara asta, fii aventuroasa si uita de reguli: oriunde te duci in vacanta, orice loc pe care il vizitezi, orice eveniment la care mergi impreuna cu partenerul te poate inspira sa dai frau liber pasiunii. Din multele sugestii propuse de Essence.com, am ales pentru tine 7 scenarii „fierbinti" pe care sa le pui oricand in practica si care iti vor garanta ca te intorci din concediu cu amintiri de vis. Oricum vei fi imbracata sumar (caldura, soare etc.), asa ca de ce sa nu profiti?

RomaniaTV.net
03 apr. 2019, 06:51
7 locuri grozave pentru un „quickie” pe timp de vară

1. Pe plaja


Inainte sa spui ca suna a cliseu, fii sincera si admite ca nu exista nimic mai erotic decat un trup bronzat, intr-un costum de baie minuscul. E foarte greu sa-ti tii mainile acasa cand stai intinsa pe nisip, langa iubitul tau (care e aproape dezbracat si arata senzational), in timp ce pe langa voi trec corpuri tonifiate, la fel de bronzate si de goale. In plus, marea iti ofera „adapostul” perfect pentru un „quickie”: intrati in valuri si nimeni nu o sa vada ce faceti de fapt.

2. La picnic


Un picnic in doi e ocazia ideala pentru un joc erotic, mai ales daca reusiti sa gasiti un loc cat mai izolat. Daca totusi mai trece lume pe acolo din cand in cand si voua va place pericolul (va excita sa stiti ca puteti fi prinsi oricand), un „quickie” pasional e exact ce va trebuie!

3. Pe balcon/terasa

Daca tot stai la hotel cand pleci in vacanta, e musai sa ai camera cu balcon sau terasa, oricat de mica ar fi ea. Imagineaza-ti cat de relaxant e sa-ti bei cafeaua acolo in fiecare dimineata, sa privesti rasaritul sau apusul cu coatele sprijinite de balustrada, sa observi trecatorii grabiti in timp ce meditezi la sensul vietii… si sa iti faci de cap cu iubitul pe sezlong cand nu va vede nimeni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.